Şimdi Ara

PC ÇOK YAVAŞLADI YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben pcye yeni bir kasa aldım evde kendim montaj yaptım pc açılmadı. bizim şirketin IT sine götürdüm anakart şase yapmış gigabyte den yeni anakart aldım. temizledik montaj yaptık pc açıldı. yanlız acayip kasıyo. eskiden PES2008'i high de 1280x1024 çözünürlükte oynardım şimdi low da bile acayip kasıyo sade oyunlar değil internetten video bile izleyemeyecek durumda pc.
    format attım vista kurdum olmadı tekrar xp kurdum fayda etmedi ne yapabilirim sizce sorun nerde.
    Lütfen yardım edermisiniz.

SISTEM

GIGABYTE GA-945GCM-S2L BOARD
    INTEL P4 3.06GHZ CPU
    GIGABYTE NVIDIA 8500GT VGA KART
    WESTERN DIGI 160GB HD (90 GB BOŞ ALAN)
    2 ADET KINGSTON 1GB DDR2 667MHZ RAM
    DVD RW
    FEEL HURRICARE II 400KW KASA KEŞKE HİÇ ALMASAYDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer Kalyoncu -- 24 Temmuz 2008; 20:21:33 >

• yok mu yardım edecek birisi kafayı yiycem...
    ayrıca bu konuyu iki kere açmışım diğerini nasıl kapata bilirim
  • SISTEM

GIGABYTE GA-945GCM-S2L BOARD
    INTEL P4 3.06GHZ CPU
    GIGABYTE NVIDIA 8500GT VGA KART
    WESTERN DIGI 160GB HD (90 GB BOŞ ALAN)
    DVD RW
    FEEL HURRICARE II 400KW KASA KEŞKE HİÇ ALMASAYDIM Sistem süper. Arkadaşa yardım edelim arkadaşlar
  • everest programı kur ve sıcaklık değerlerini bir yokla derim
  • hocam ekran kartı driver'ını yüklediniz mi?? buradan indirebilirsiniz sizin kartınıza uygun driver'ı:http://www.nvidia.com/object/winxp_175.19_whql.html
    ki zaten cd'de de vardır driver.
    diğer konuyu kapatamassınız. ama diğer konuya yeni bir cevap yazarsanız konunuz en üste taşınır. "up" şeklinde bi cevap msla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flashabu -- 23 Temmuz 2008; 23:52:28 >
  • öncelikle ekran kartınızı bir kontrol edin 16x modundan 4x e felan düşmüş olabilir.daha sonra eğer bunda sorun yoksa dma olayını bir kontrol edin hdd ye erişim hızı düşük ayarlanmış olabilir. sonrada directx ve windows dosyalarının hepsinin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin. büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun.
  • dual channel çalışan bi anakarta sahipseniz eğer ramlarınızı 512-5125 yada 1-1 gb ve aynı mhz lerde karşılıklı takın derim.

sıcaklıklarınızı kontrol ederek soğutmanıza dikkat edin!

hdd yi en az 10 gb windows için ayırarak formatlayın !

vista yerine xp deneyerek masaustu durumunda yakılan ram değerine bakın 200-240 mb tan yuksek ise bi sorun vardır!

ccleaner bende çok işe yara bakımınızı yapın disk sıkıştırma ve birleştirmelerinizi de ihmal etmeyin...

windowsun olduğu yere windows ve programlardan baska bişi eklemeyin!

masaustundede çok yer kaplayan müziktir resimdir bu gibi dosyaları d bölümüne tasıyın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC hemen kapanıyor yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler yorumlarınız için sağolun iş yerinde olduğum için cevap veremedim.

slayer_ducker
    ekran kartı 4x veya 16x modunda olduğunu nasıl öğrenicem
    eğer 4x te ise nasıl düzelte bilirim. birde sorunun yazılımsal olduğunu sanmıyorum.
    anakartı değiştirdiğimden beri 3 defa format attım sorun çözülmedi.

utopiautopia
    benim pc'de zaten 2 tane kingston 1GB DDR2 667MHZ ram var
    toplamda 2GB makine tasarımı ile uğraştığım için lazım oluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer Kalyoncu -- 24 Temmuz 2008; 20:20:34 >
  • beyler YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
    işlemci ve anakartı değiştirdim sorun düzeldi.

Asus M3A anakart
    AMD +6000 3.0GHZ İŞLEMCİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.