Şimdi Ara

PC DE HIZ KONUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3boyutlu Grafikle uğraşılmak üzere çok hızlı bir sisteme ihtiyacım var.

1) İşlemci nin 32bit olması nedir, 64 bit işlemci var mıdır.
    2) Baya iyi bir işlemci denince akla ilk hangisi gelir,hız olarak.(varsa 64 bit)
    3) işletim sisteminin 32 bit / 64 bit olayı nedir. 64 bit işlemci makineyi hızlandırır mı, (32bit işlemci bile olsa)
    4) 3b için özel ekran kartları old. duydum, nedir ne değildir TR de bulunur mu?

Her cvp yazacak arkadaşa şimdiden tşşkkrrllrrrr..

• 64 bit ile ilgili bilgilere
    http://www.microsoft.com/turkiye/girisimci/products/64biturun.mspx burdan bir bak.
  • çok işime yaradı diyebilirim, saolasın..

şimdi artık güzel CPU tavsiyeleri bekliyorum:P
  • e6600
  • kesinlikle E6600
  • Artık piyasada satılan çoğu işlemcilerin 64 bit desteği var ama aynı zamanda 32 bit modunda da çalışabiliyorlar. 64 bit işletim sistemi için henüz erken, tam geçiş yapılmadı ve Win XP X64 edition kullansan bile pek bir performans artışı göremezsin, ayrıca 64 bit işletim sistemi kullanmaya karar verirsen bütün sürücüleri de ona göre (64 bit sürücüler) yüklemek zorunda kalırsın ve çoğu PC bileşeninin doğru dürüst 64 bit sürücüsü mevcut değil. 64 bit'e gerçek geçiş sanırım Windows Vista ile beraber gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kangaxx -- 25 Ağustos 2006; 2:01:37 >
  • Bir örnek verelim 64 bitte 100.000! 24 saniyede hesaplanır aynı işlem 32 bitte 74 saniye sürer (d805 overclock) Fakat 64 bite asıl merhaba vista ile denileceğinden sana tavsiyem 2 gb ram 6600 ve 32 bit win xp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bahsettiğin ekran kartları ise burada:
    http://www.tet.com.tr/ekrkart.asp?FkartlarID=11

Baya ahalı fiyatlara sahipler bildiğim kadarıyla ama uzmanı değilim

Ama işlemci ve ram 6600+2 gb olursa çok iyi..
  • E6600 ün performansı olağanüstü.2 gb ram alırsın(2*1 gb dual kit)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.