Şimdi Ara

Pc de kasılma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aradabir ama bayaa uzun süredir süregelen bir sorun sorun şöyle (örnek) : Nfs undercover oynuyorum full ayarlarda işlemci % 50 lerde dolaşıyo sorunsuz oynuyoken birden pc kasılmaya başlıyo görev yöneticisine bakıyorum işlemci % 100 lere fırlamış yaklaşık 5-6 saniye sonra tekrar % 50 lere düşüyo pc çok format yedi ama bu sorundan kurtulamadım size açık programları da gönderiyim

http://img146.imageshack.us/img146/8928/adszwzk.jpg
    http://img35.imageshack.us/img35/9307/adsz2ifb.jpg

Sistem AMD Athlon(tm)64x2 dual core processor 4800+
    2.51 ghz,3.00 gb RAM 667 mhz
    GeForce 9600 gt 512 mb 256 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armadillo24 -- 9 Ağustos 2009; 16:43:50 >

• Oyunu çok yüksek kalitede oynuyorsan sistemin, oyun haritasının bazı yoğun grafiklerin olduğu bölümlerde kasılabilir. Ekran kartın yeterli ama dediğim gibi sistemin o kadar güncel bir sistem değil ve cpu bu kaliteye yetşemiyor olabilir. Önerim o oyun çok basit bir oyun değil kalitesini biraz düşürerek oyna derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parkboy

Oyunu çok yüksek kalitede oynuyorsan sistemin, oyun haritasının bazı yoğun grafiklerin olduğu bölümlerde kasılabilir. Ekran kartın yeterli ama dediğim gibi sistemin o kadar güncel bir sistem değil ve cpu bu kaliteye yetşemiyor olabilir. Önerim o oyun çok basit bir oyun değil kalitesini biraz düşürerek oyna derim.

kardeş ilgilendiğin için sağol da ben bunu en düşük ayarlara alsam da yapıyo yoksa niye dert ediyim diimi ortaseviye ayarlara alır oynarım :D
  • Ekran kartın orta seviyenin üstü, o oyunu başka pc de canavar gibi oynar, dediğim gibi sistemin en lüx parçası o mesela o pci 2.0 bir ekran kartı ama anakartın ona destek vermiyordur. Ekran kartının hakkını vermez o sistem anlayacağın yapacak bişey yok :( Bir nevi ekran kartın işlemcini, remlerini ve anakartını boğuyor diğer adıyla işlemci darboğazı deniyor bu olaya..
    quote:

Orijinalden alıntı: armadillo24

quote:

Orijinalden alıntı: parkboy

Oyunu çok yüksek kalitede oynuyorsan sistemin, oyun haritasının bazı yoğun grafiklerin olduğu bölümlerde kasılabilir. Ekran kartın yeterli ama dediğim gibi sistemin o kadar güncel bir sistem değil ve cpu bu kaliteye yetşemiyor olabilir. Önerim o oyun çok basit bir oyun değil kalitesini biraz düşürerek oyna derim.

kardeş ilgilendiğin için sağol da ben bunu en düşük ayarlara alsam da yapıyo yoksa niye dert ediyim diimi ortaseviye ayarlara alır oynarım :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.