Şimdi Ara

PC de ses parazitli cızırtılı çıkıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çıldırcam arkadaşlar daha önce hiç böyle bişey başıma gelmemişti geçen gün her zamanki gibi pc ye geçtim açtım müziği dinliyorum birden czrrrt drrrt gibi sesler geldi Allah Allah dedim devam ettim sonra bu sesler git gide artmaya başladı. kasayı açtım güzlce temizledim ama hala aynı hem hoperlorden hemde kulaklıktan ses öyle çıkıyor. sürücüler güncel driverbooster kullanıyorum. şimdi yeni fark ettim 1 2 saat oldu internette sayfaları dolaşırken yeni sekme açarken veya steame girerken çok fazla oluyor bu parazit. ve o ses olurken mouse u haraket ettiriyorsam imleç te dona dona ilerliyor 1 2 saniye boyunca. bütün sesler neredeyse bozuk ve ben bu ay internetten 40 gb falan indirdim bi alakası var mı bilmiyorum. jaklarda problem olduğunu sanmıyorum zaten daha önce hiç böyle olmamıştı ve ara sıra hoperlörleri de kontrol edip düzenlerim. lütfen yardım edin çıldırcam.
    şimdi fark ettim pc tamamen kasıyormuş oyuda anladım ama sistemim güzel ve düzenli taramada yaparım neden böyle oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.thuglife -- 30 Temmuz 2016; 18:17:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.