Şimdi Ara

PC DE YADA MAC'te DIVX nasıl yazılır,dvd player için???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle sorunum şudur,mac kullanıcısıyım.İndirdiğim avi formatında divx filmi,alt yazı ekleyip dvd player ımla tv de izlemek istiyorum.Bunun için ne yapmam gerekli.Bir program mı kullanmalıyım,yoksa bir yöntemi var o şekilde mi kaydetmeliyim?

Eğer mac te bu işlemler olamıyorsa yada bilmiyorsanız PC de nasıl oluyor,yani nasıl kaydedersem pc de,nasıl dvd ye yazarsam izleyebilirim alt yazı ile?

Bilgilendirmeniz beni çok mutlu eder.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umuthope -- 19 Eylül 2006; 20:33:16 >

• Ya benim mac hakkında pek fazla bilgim yok, anca fuarlarda falan kullandım ama şunu belirteyim. Mac'in dahili bir cd yazma özelliği yok mu windowsda olduğu gibi? Veya Mac için yazılmış Nero tarzı bir cd yazma programı? Eğer ikisinden biri varsa herhangi bir dosyayı dvd'ye yazarmış gibi yazabilirsin bence bir sorun olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 19 Eylül 2006; 1:00:28 >
  • Arkadaşlar,size sorduğum soru şu,dvd ye divx ve alt yazı dosyasını nasıl yazarsam dvd playerda alt yazı ile çalıştırabilirim,bu hepinizin yaptığı bir şey,yardımcı olur musunuz?
    mac konusunda olmasa bile PC de nasıl yapıyorsunuz,dvd playerda alt yazı görmesi için ne şekilde yazılmalı dvd ye?????
  • Kızma hocam ya, soluklan bi.

Altyazı ismi ile filmin ismi (uzantıları hariç) aynı olsun yeter. Yani şöyle:

matrix.avi
    matrix.srt

Bunu yapmak zorunda değilsin fakat bazı divx playerlar altyazı ismi ile film ismi aynı olmayınca altyazıyı açmıyor. Eğer divx playerında böyle bir zorunluluk yoksa yaz istediğin isimle.
  • ayrıca filmleri klasör halinde çekme ve kesinlikle filmlerin isimlerinin uzunluğu 20 harfi geçmesin ...

ayrıca cd kopyalarken açık bırakma cd yi kapat ... yani ( multisession ) kapatacaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.