Şimdi Ara

pc den anfi ye baglanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

pc kulaklik cikisindan anfinin mic girisine kablo yaptim(3.5mm den buyuk 3pinli bir girise) ama ses cok dusuk ve rahatsiz edici bir ses geliyor. sorun nerede? yardimci olursaniz sevinirim. pm de atabilisiniz. tesekkurler

• amfiniz nasıl bişey bilmiyorum ama mic girişi yerine arkasında bulunan line in girişlerinden birine bağlarsanız sorun ortadan kalkacaktır.
  • mic. girişi yksek ohm değerinde ve mic. preamp içerdiği için oraya herhangi bir çıkışı bağlayamazsınız netice pek iyi olmaz
  • kusura bakmayin birkac gundur bakamadim foruma..
    neyse ben bilglsayarin kulaklik cikisindan mic girisine baglandim ama cok dusuk bir ses aldim hic tatmin etmiyor ve cizirtili gibi. baska line girisi de mevcut degil sadece aux lar var ve kolon cikislari var.
  • anfi yanlis hatirlamiyorsam, inter M 120 yada 102 gibi birsey olmasi gerekir.
  • amfini bulamadım nette ama normalde aux girişine bağlaman gerekir, bağlantıyı yaptıktan sonra amfini aux konumuna getireceksin (genelde tape/cd/tuner/aux v.b. düğmeler olur aux'a basacaksın) ihtiyacın olan kabloda linkte yer alıyor tabi girişler rca ise, amfiniz mixer tipi ise canon jacklardan kullanmanız gerekebilir.

http://mtmalta.com/images/ice_product_img/base/90274_high.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyblack -- 9 Kasım 2009; 15:49:06 >
  • ben bişey sorcam jameson usa 604 4 kanallı anfi aldım ben bunu bilgisayara nasıl baglıycam ve hangi kaplolardan alcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.