Şimdi Ara

Pc direk açılıyo ve ekran kartı fanı :

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iki günden beri UPS i çalıştırdığım zaman pc kendi açılıyor bu neden olabilir ve anakartımı yakınlarda yeniledim ekran kartımın fanı bi acayipleşti dırt dırt ses yapıyo bios tan baktım ekran kartı için voltaj değiştirme seçenekleri var onunla bi alakası olabilirmi ?

• bence hiç elleme bi arkadaşımında ses yapıyordu oynadı harddisk bozuldu ...fan çok ses yapıyorsa bi silmeyi dene derim
  • sen ekran kartının fanını bir temizlemeyi dene bakalım ses devam edecekmi. birde upsi açtığında bilgisayarın açılmasını istemiyorsan biostan güç seçeneklerinden kapatabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: carlito83

sen ekran kartının fanını bir temizlemeyi dene bakalım ses devam edecekmi. birde upsi açtığında bilgisayarın açılmasını istemiyorsan biostan güç seçeneklerinden kapatabilirsin.

biostan güç seçeneklerine bi bak
  • hee güç seçeneklerine bakacam ama ekran kartı fanını temizledim ama yine devam ediyo ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: İnvisible_Darkness

hee güç seçeneklerine bakacam ama ekran kartı fanını temizledim ama yine devam ediyo ...

güç seçeneklerinden restore on acpower loss veya power fail status ü seçeneğini always off veya power off yapmalısın pc açılmaması için

ikinci olarak ekran kartının fanını yağla olmazsa değiştir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.