Şimdi Ara

pc donması yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni pc topladım özellikleri
    z77-ds3h Gigabyte Anakart
    ax-gts250 1 gb 256 bit vga
    hi leVel 2 adet 4 gb 1600 mhz ram
    2 tb + 500 gb segate hdd ve bir adet dvd-rw
    intel i7-3770k 3.50 ghz cpu
    everest 350w power supply

bilgisayarı ilk topladıgımdan beri nekadar format atarsam atayım pc ilk açılışda sersemliyor.bikacdefa donuyr kendını yenıden başlatıyor.3 4 takılmadan sonra sıstem acılıyor.sistem açıldıkdan sonraysa sorun yok kaçdefa kapanıp açılırsa açılsın sorunsuz bir şekilde çalışıyor. power supply den dir die dusundum ekran kartını cıkardım anakart vga ile acıyım dedım ama sonuç hüsran yine ilk açılışlarda sendeliyor.donuyor resetliyor kendını

sizce neden olabilir ?

• önerilerim
    1- Bilgisayarı combofix ile güvenli modda tara
    2- eğer bilgisayar kendine kafasına göre kapanıyorsa "komut istemiyle güvenli mod"da başlat ve çıkan cmdye aynen şöyle yaz "sfc/SCANNOW" hataları bulup düzeltecektir bendede ekran kararıyordu böyle yaptım oldu
  • bana sorarsan o power yetersiz, şöyle 500-550 watt bişey olsa sorun çıkarmaz.
    ama önce ramlerin 2 sini çıkarıp öyle deneyebilirsin. belki uyuşmazlık yapmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

bana sorarsan o power yetersiz, şöyle 500-550 watt bişey olsa sorun çıkarmaz.
    ama önce ramlerin 2 sini çıkarıp öyle deneyebilirsin. belki uyuşmazlık yapmıştır.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

bana sorarsan o power yetersiz, şöyle 500-550 watt bişey olsa sorun çıkarmaz.

+1

imzanı picresize ile küçültüp yeniden koyabilirsin.
  • hepinize teşekkürler. ama sistemlik bişey oldugunu sanmıyorum cunku yaptıgım adımlar sonucu anakart uzerınde yogunlaştım.ram ler 3 4 slotta takılı tek ram 1 slota takdıgımda pc acılmıyor. :S 5 sanıye sonra pc ekrana goruntu gelmeden resetlıyor. ram oldugunu sanmıyorum cunku ram baska slotta takılı oldugunda acılıyoır :S
  • Bilgisayar açılırken tam olarak nerede kendini resetliyor? Windows yükleniyor kısmından önce mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Açılmayan PC Sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

Bilgisayar açılırken tam olarak nerede kendini resetliyor? Windows yükleniyor kısmından önce mi?

windows yükleniyor kısmında orayı geçtikden sonra hoşgeldiniz ekranında donuyor ben resetlemek zorunda kalıyorum. win 7 ultimate 64 bit kullanıyorum 32 ilede denedim sadce xp kaldı denemedıyım :D bunalıma girdim yhaa
  • Windows kurarken sorun olmayıp açılırken oluyorsa donanımsal bir sorun var demektir. Yanılıyorda olabilirim, siz en iyisi birde XP deneyin. Öylesine bir XP kurun bakalım ne olacak...
  • dediyim gibi anakartın 1 nolu slota 4 gb ram takıorum pc acılmıyor.ama o remi 3 veya 4 nolu slota takınca herhangibir sorun olmuyor.
  • O zaman slotta sorun var demekki. O mesajı görmemişim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.