Şimdi Ara

PC donuyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cok üst düzey olmasada iyi sayilabilecek bir bilgisayarim var.birkac hafta önce ekran kartim arizalandi (gtx 780) yeni bir ekran karti aldim (AMD R9 390) hersey yolunda falan ama oyun actigimda 10-15 saniye sonra bilgisayar donuyor.GPU sicaklik 60-65 derece gösteriyo.Sorun neden kaynaklaniyor acaba? Tecrübesi olan arkadaslar paylasirsa sevinirim.Simdiden tesekkürler.(eski ekran kartimdada arasira donma oluyodu 2-3 dakika falan,arizalanincaya kadar)

Özellikler:
    Windows 7 64 bit
    RAM 16 gb
    Ekran karti:Asus AMD R9 390
    Islemci: Intel I7-3770K CPU 3.50Ghz (8CPUs)

• Psu ne marka? Ayrica kac watt?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç kaynağı olağan şüpheli su an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferelith006

Psu ne marka? Ayrica kac watt?

Hocam kusura bakma o kadar anlamiyorum PC den.Eger bahsettigin anakart ise markasi ASUS Sabertooth Z77.Kac Wat oldugunu bulamadim birtürlü.Kasanin icini acip tekrar baktim ama yazmiyor hic biyerde kac watt oldugu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpowgan -- 23 Mayıs 2016; 21:01:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Güç kaynağı olağan şüpheli su an

Bi arkadasta muhtemelen güc kaynagi demisti.Yaklasik 2 yildir tüm oyunlari Full ayarlarda oynuyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpowgan

quote:

Orijinalden alıntı: Ferelith006

Psu ne marka? Ayrica kac watt?

Hocam kusura bakma o kadar anlamiyorum PC den.Eger bahsettigin anakart ise markasi ASUS Sabertooth Z77.Kac Wat oldugunu bulamadim birtürlü.Kasanin icini acip tekrar baktim ama yazmiyor hic biyerde kac watt oldugu.

Alıntıları Göster
    Orjinal resimler...

PC donuyor!!! PC donuyor!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpowgan -- 23 Mayıs 2016; 20:52:33 >

• Eğer eski kartinda da ayni sorunlar yaşandiysa sorun ya guc kaynaginda ya da pci-e(ekran kartini taktigin yer) soketinde olabilir kardeşim. Eger elinde farkli bir anakart veya guc kaynagi varsa bir dene derim. Umarim sorunu kısa surede cozersin kardeş. Pc'den pek anlamiyorum demissin de acaba birilerimi yardim etti o pcyi toplamaya? Kasanin yan kapagini acip guc kaynagindan(psu) bir resim atarsan iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferelith006 -- 24 Mayıs 2016; 4:01:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl açıldı
    Oyun oynarken PC kapanıyor!
    14 yıl önce açıldı
    PC AÇILMIYOR
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eski kart ile aldigim hata ayni degildi,nvidia kernel gibi bi hata veriyodu arasira.Bu arada pci-e kablosu olmayan düsük bi ekran karti takip CS Go actim sorunsuz calisiyo,ama cok düsük ayarlarda.Yani bundan güc kaynaginin yeterli olmadigi sonucu cikarmi? Hani ayarlar düsük oldugu icin.
    Bilgisayari aldigim arkadas benim icin toplamisti.Bende daha yeni yeni ögrenmeye basladim.
    Aksam eve gittigimde resim cekip yollarim.
    Cevap tesekkürler dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  PC donuyor!!!
     PC donuyor!!!
     PC donuyor!!!

• Sourunun PCI-E kablosu yada girisinde oldugunu düsünüyorum,PCI-E kablosu olmayan ekran kartlari ile sorunsuz calisiyor.
  • Güç kaynağında sorun var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.