Şimdi Ara

PC Donuyor,CPU %100 buluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşamdan bu yana pc ye bi haller oldu içini açıp Temizledim pcmde avast vardı onunla taradım bişey bulamadı kaspersky 2012 yüklemeye çalıştım sanırım virüsten dolayı yüklenemedi en son çare Esed Nod32 yükledimve taratıyorum 2 adet zararlı yazılım buldu şuan devam ediyor tarama buda görev yöneticisi ss si lütfen yardımcı olun arkadaşlar 2 gün içersinde yapmam gerek bu hatayı lütfeen yardıııım.....
    PC Özellikleri : İntel(R) Celeron (R) D CPU 420 @ 1.60Ghz 1.60 Ghz 1GB Ram 512 Mb Nvidia GeForce 7300se 7200 GS Buda Ekran SS si :

http://d1204.hizliresim.com/w/9/480br.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatdemr34

Arkadaşlar dün akşamdan bu yana pc ye bi haller oldu içini açıp Temizledim pcmde avast vardı onunla taradım bişey bulamadı kaspersky 2012 yüklemeye çalıştım sanırım virüsten dolayı yüklenemedi en son çare Esed Nod32 yükledimve taratıyorum 2 adet zararlı yazılım buldu şuan devam ediyor tarama buda görev yöneticisi ss si lütfen yardımcı olun arkadaşlar 2 gün içersinde yapmam gerek bu hatayı lütfeen yardıııım.....
    PC Özellikleri : İntel(R) Celeron (R) D CPU 420 @ 1.60Ghz 1.60 Ghz 1GB Ram 512 Mb Nvidia GeForce 7300se 7200 GS Buda Ekran SS si :

kardeşim diğer antivürüs programları olmuyorsa COMBOFİX adlı yazılımla taratabilirsin...Gerçekten çok güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

quote:

Arkadaşlar dün akşamdan bu yana pc ye bi haller oldu içini açıp Temizledim pcmde avast vardı onunla taradım bişey bulamadı kaspersky 2012 yüklemeye çalıştım sanırım virüsten dolayı yüklenemedi en son çare Esed Nod32 yükledimve taratıyorum 2 adet zararlı yazılım buldu şuan devam ediyor tarama buda görev yöneticisi ss si lütfen yardımcı olun arkadaşlar 2 gün içersinde yapmam gerek bu hatayı lütfeen yardıııım.....

kardeşim diğer antivürüs programları olmuyorsa COMBOFİX adlı yazılımla taratabilirsin...Gerçekten çok güzel
    Sistemi tara Casus yazılım varsa temizle ondan sonra tekrar CPU kullanımına tekrar bak devam ediyosa bi şekilde yardım ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

quote:

kardeşim gerekli güncellemeleri yapıp tekrar tarattım şuan 11 adet sızıntı buldu. Tarama bittiğinde tekrar dediğini yapıcağım. Fakat EsedNod32 Harbiden iş yapıyormuş

• quote:

kardeşim gerekli güncellemeleri yapıp tekrar tarattım şuan 11 adet sızıntı buldu. Tarama bittiğinde tekrar dediğini yapıcağım. Fakat EsedNod32 Harbiden iş yapıyormuş

Alıntıları Göster
    ilgi ve alakanıza gerçekten minnettarım çok sağolun şimdilik dediklerinizi uyguluycam taramanın bitmesine az kaldı.Okuyupta çare arayan herkesden allah razı olsun çok teşekkürler :)

• quote:

Alıntıları Göster
    Bu durumla bende karşılaşmıştım öncelikle işlemci fanını söküp güzelce termal macunu yeniden sürdüm ardından yedeklerimi aldıktan sonra c yi v d yi yavaş formatlama özelliğiyle tek part halinde formatladıktan sonra (ama formatlerken orjinal xp cd si yani bu yeni cıkan driverlı programlı sekilde olmayandan) işlemci % 90 a kadar hızlanırken %10 lara kadar düştüğünü ve sorunu cözüldüğünü gördüm.

• quote:

Nod32 Boru değildir Taramadan sonra casus yazılım trojan vs. temizledeikten sonra CPU %20 lere falan iner İnşallah sorunun çözülür kardeşim kolay gelsin sonuclarıda yazarsan iyi olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senator34

Bu durumla bende karşılaşmıştım öncelikle işlemci fanını söküp güzelce termal macunu yeniden sürdüm ardından yedeklerimi aldıktan sonra c yi v d yi yavaş formatlama özelliğiyle tek part halinde formatladıktan sonra (ama formatlerken orjinal xp cd si yani bu yeni cıkan driverlı programlı sekilde olmayandan) işlemci % 90 a kadar hızlanırken %10 lara kadar düştüğünü ve sorunu cözüldüğünü gördüm.

benim işlemcime uygun macunu nerden bulabilirim birde dvd writerım bozuk :D Başka bi yöntemi olması gerek...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Senator34

benim işlemcime uygun macunu nerden bulabilirim birde dvd writerım bozuk :D Başka bi yöntemi olması gerek...

Alıntıları Göster
    CPU seviyesi düştü fakat bilgisayar takılma yapıyor örneğin müzik dinliyorum yavaş geliyor ses sonradan normale dönüyo bunun çözümünü bilen yardımcı olursa çok sevinirim birde format atsam kesin çözülürmü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pcmnyk

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    kardeşim sorunu nasl halledebilirim bi yardımcı olsanız ?
  • quote:

CPU seviyesi düştü fakat bilgisayar takılma yapıyor örneğin müzik dinliyorum yavaş geliyor ses sonradan normale dönüyo bunun çözümünü bilen yardımcı olursa çok sevinirim birde format atsam kesin çözülürmü ?

Bilgisayarım takılıyor diosun o zaman Disk temizlemesi yap Denetim masasına gir sağ üst köşede arama motoruna ''DİSK TEMİZLEME'' Yaz gir bunu yaparsan bilgisayarının performansı baya bi artar. Disk temizlemek bilgisayara kesinlikle zarar vermez gereksiz geçici ve boş dosyaları otomatik olarak temizler dediğimi yap ve sonucları yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: dogaunl

quote:

Bilgisayarım takılıyor diosun o zaman Disk temizlemesi yap Denetim masasına gir sağ üst köşede arama motoruna ''DİSK TEMİZLEME'' Yaz gir bunu yaparsan bilgisayarının performansı baya bi artar. Disk temizlemek bilgisayara kesinlikle zarar vermez gereksiz geçici ve boş dosyaları otomatik olarak temizler dediğimi yap ve sonucları yaz

Alıntıları Göster
    kardeşim takılmasından ötürü mesela örnek veriyorum şarkı dinlerken böyle bi şarkı yavaşlıyor felan sonra 1 saniye sonra düzeliyo bunun sebebi nedir onu kökten çözmek istiyorum...

• quote:

kardeşim takılmasından ötürü mesela örnek veriyorum şarkı dinlerken böyle bi şarkı yavaşlıyor felan sonra 1 saniye sonra düzeliyo bunun sebebi nedir onu kökten çözmek istiyorum...

Alıntıları Göster
    bence format atmayı dene
  • quote:

formatla 1-2 hafta düzelıp sonra gene aynısını yapıyorsa hdd yapıyordur.bence değiştirmelisin eğer cok eskıyse yok yenıyse maxblast4 kullanarak hdd ye format at
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcmnyk

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    O zaman format atmayı dene.Aklıma başka birşey gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogaunl

O zaman format atmayı dene.Aklıma başka birşey gelmiyor.

Alıntıları Göster
    legend kardeşim öncelikle teşekkürler fakat çözüm olmadı hala takılma var fakat biraz indi takılma oranı ilkine göre;velhasıl hdd eski biraz 5sene önce aldığım pcnin kendi hdd si öğrenci adamım parayı öyle kullanmam söz konusu değil 160 gb seageata(tam telafuz edemedim) bu markada bir hdd bugün pc nin içini açıp herşeyini tertemiz yaptım anakarttan tut fanlara kadar toz kalmıyacak şekilde temizleyip havalandırdım sata kablosundan oluyor diye düşündüm ki öyle gibi görünüyordu sata girişinden ufak bi yer kırılmıştı yeni sata kablosuyla değiştim fakat sonuç gene aynı şuanda o kadar sinirliyimki pc yi camdan aşağıya atabilirim...maxblast4 adlı programıda araştırdım bunu kullanıp hdd ye format atsam pc düzelirmi ? Bana bunun kesin cevabı gerek çünkü boşuna hdd den olmayalım zaten elimizde avucumuzda ufacık bi miktar war onuda çarçur etmeyelim. Format atsam 2-3 gün sonra aynısı olur diye endişe ediyorum büyük bir çoğunluk hdd den diyor banada öyle gelmiyor değil bakalım inşallah çözüm bulabiliriz güzel yorumlarınızı esirgemediğiniz için çok teşekkürler.....

• quote:

legend kardeşim öncelikle teşekkürler fakat çözüm olmadı hala takılma var fakat biraz indi takılma oranı ilkine göre;velhasıl hdd eski biraz 5sene önce aldığım pcnin kendi hdd si öğrenci adamım parayı öyle kullanmam söz konusu değil 160 gb seageata(tam telafuz edemedim) bu markada bir hdd bugün pc nin içini açıp herşeyini tertemiz yaptım anakarttan tut fanlara kadar toz kalmıyacak şekilde temizleyip havalandırdım sata kablosundan oluyor diye düşündüm ki öyle gibi görünüyordu sata girişinden ufak bi yer kırılmıştı yeni sata kablosuyla değiştim fakat sonuç gene aynı şuanda o kadar sinirliyimki pc yi camdan aşağıya atabilirim...maxblast4 adlı programıda araştırdım bunu kullanıp hdd ye format atsam pc düzelirmi ? Bana bunun kesin cevabı gerek çünkü boşuna hdd den olmayalım zaten elimizde avucumuzda ufacık bi miktar war onuda çarçur etmeyelim. Format atsam 2-3 gün sonra aynısı olur diye endişe ediyorum büyük bir çoğunluk hdd den diyor banada öyle gelmiyor değil bakalım inşallah çözüm bulabiliriz güzel yorumlarınızı esirgemediğiniz için çok teşekkürler.....

Alıntıları Göster
    sorun devam etmekte yardımlarıınızı eksik etmeyiniz :)

• quote:

sorun devam etmekte yardımlarıınızı eksik etmeyiniz :)

maxblastla format attınmı
  • hayır,onu enson yapıcağım fakat şunu merak ediyorum hdd ye format attıktan sonra pcyede format atmak gerekiyormu dvd m bozuk dvd ile hdd ye format atamam 8gblık telefon hazıkartım var telefona bunu yukleyerek kalıp halinde yapabilirmiyim anlatırsanız sevinirim....
  • quote:

hayır,onu enson yapıcağım fakat şunu merak ediyorum hdd ye format attıktan sonra pcyede format atmak gerekiyormu dvd m bozuk dvd ile hdd ye format atamam 8gblık telefon hazıkartım var telefona bunu yukleyerek kalıp halinde yapabilirmiyim anlatırsanız sevinirim....

bılıyormusun bılmıyorum ama format attıgında pcndekı hersey sılınmıyor.sadece ısletım sıstemını sılıyosun ve yenısını kuruyorsun.hdd e her formatta kalıntıları kalıyor yanı.maxblast hdd yı komple sılme programı.hatta bad sektör denen hatalarıda sılıyor bırcok hdd tamır eden kısıler bunu kullanyor.hdd yı sıldıkten sonra tekrar pc ye format atmana gerek.sadece işletim sistemını kuruyorsun.en son yapacagım demıssın bence ılk once bunu yap zaten eger buda care olmassa artık değiştirmek kalıyor.usb ılede yapabılırsın.formatıda ole atabılırsın ama ben hıc usb ıle format atmadıgım ıcın tam olarak bısey dıyemem.ınternette aratırsan bulursun zaten nasıl yapıldıgını.ayrıca maxblast4 le hdd yı sılmek baya zaman alıyor hdd nın buyuklugune gore 12-13 saat surdugu oluyor.netten ıyıce arastır anla maxblast programını ve usb den format atmayı oyle yap

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.