Şimdi Ara

pc donuyor resetlemek zorunda kaliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaslar sorunum oyun oynarken bilgisayarim donma yapiyor ve resetlemek durumnda kaliyorum bunu sureklide yapmiyor bazen donma olmuyorken bazense 1 saat icinde 3-4 defa donma yapiyor onceden boyle bi sorunum ykdu her oyunu en yüksek ayarlarda oynarken simdiyse donma yapiyor cözümü varmidir yardimlariniz bekliyorum tesekkurler iyi forumlar.

sistem ozellikleri

amd fx8320 3.50ghz
    8gb ram
    2gb gtx760 ekran karti

isletim sistemi windows 10 64 bit

• muhtemelen bilgisayarında işlemciyi yoran ve ram i dolduran çok program var onları sil. birde ekran kartı güncellemelerini yap sorunun geçebilir.
  • Kardesim 20 dkka once ekran kartini felan temizleyip macunlayip pc yi actim riders of icarus adli oyuna girdim mmorg oyunu ve 5 dkka snra pc dondu resetleyip tekrar girdim girince gene dondu snra craydis 2 yi actim full ayarlarda 1 saattir donma olmadi sicaklik yukselmesine ragmen ve pc de yuklu olanda pek fzla program felan yok isletim sisteminden kaynakli bisey olabilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hdd yi hd tune ile taraftır. Ramlerden veya driverden de olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isı kaynaklı bir sorun gibi duruyor , özellikle yüksek ayarda oynarken, ve uzun zaman sonra meydana geliyorsa çok büyük bir ihtimal ile ısı kaynaklı bir problem , çözüm olarak pc nizin içinde temizlik yapın toz pc elemanlarının üzerinde ısı yalıtımı yapıyor ve fan tarafından soğutulmasını engelliyor , pc nin fanlarını kontrol edin çalışmayan bir fan olabilir , ayrıca fanın etrafında herhangi bir hava sirkülasyon'unu engelleyecek materyal bulunuyorsa onu oradan kaldırın . Ayrıca işlemcinizin termal macun değişimi de bu sorundan kurtulmanıza yardımcı olabilir .
  • Anakart sıkıntılı gibi görünüyor veya kuzey köprüsü aşırı ısınıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahir Amca -- 3 Kasım 2016; 22:14:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Durduk yere PC kapanıyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.