Şimdi Ara

Pc ekran kartını görmüyor,tanımıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan öncesinde çok değil 7 ay önce ekran kartım yanmış değiştirmiştim.değiştirdikten 3 ay sonra fabrikasyon arızalıymış dediler garanti kapsamında yenisi takıldı ondan 4 ay sonra yani bugün yine oyun oynarken ekran dondu dıt sesi sürekli almaya başladım.kartın işlevi tıkandı sandım.Bildiğimiz power tışıyla kapattım(usb fan soğutucu kullanıyorum ve 3 saatten fazla oyun oynamamaya çalışıyorum)Pc açılmaya başladığında oturum ekranı gelmedi.3-5 defa denedim oturum ekranı gelmedi.Güvenli moddan ekran kartını kaldırıp yeniden başlattım pc vga kartıyla(onboard kartla)açıldı.kartın en güncel 2010 aralık driverini yüklemeye çalıştığımda bilgisayarınızda uyumu aygıt bulunumadı veya aygıtınız düzgün çalışmıyor hatası aldım.Halbuki bu driver ile önceden yükleme oluyordu.Önceki arızalarda ekranda dikey renkli çizgiler oluşuyorken bu sefer oluşmadı.Acaba ekran kartının yanmamaış olma ihtimali de var mıdır?Varsa ne yapmalıyım?

Kart Nvidia Geforce 8600m gs turbo cache(Artık lanet ediyorum bu kartta)

Not:Pc laptoptur Acer 5920G Aspire .Ekran kartını PCI dan çıkarıp soğutup temizleyip tekrar taktım.Pc yine görmüyor.PCIDA driveri kaldırmadan önce PCI 1 işlev 0 olarak görünüyordu aygıt yöneticisinde.Bilmiyorum önemli bir bilgi midir?

eklerdeki screenler şu anki haline aittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuriahmet -- 28 Ocak 2011; 18:16:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.