İyi günler kullandığım nvidia gt420 ekran kartı modelini bilgisayarım format attıktan sonra görmüyor.windows sürümü ile ilgili olmamasının sebebi uzun zamandır kullandığım win 7 de çalışıyordu,win10 yapıp geri win 7 ye döndükten sonra görmemeye başladı aygıt yöneticisinde gözükmüyor slimdriver programında ise ekran kartı güncellemesi gelmiyor Yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşım Windows 10'dan 7' ye geçiş yapmışsın ancak Windows 10 gpt sistemi kullanıyor Malum win 7 ile hard format ta mbr dönüşmüştür diye tahmin ediyorum driver pack online uygulamasını kur dene olmazsa aygıt yönetcisi'den ekran kartını görüyormu diye bak görmüyorsa Pcı soketine kartı iyice bastır sürücü ünlem işareti olabilir en son kesin çözüm sürücüyü firma sitesinden çek işletim sistemine uygun x86-x64 bit şeklinde kurulum yap hiç olmadı Win 10 dan düzgün düşememişsin demekki win 7'ye yeniden dosyalarının yedeğini al biçimlendirme ile değil sürücü silip tekrar oluşturma şeklinde kurulum yap yukarıdaki önergeleri uygula sorun çözülür....