Özellik:Amd fx x8 8320 core prosedecor 3.50 ghz :8GB RAM :atı hd 5670 ekran kartı :gıbayte 970 A -DS3P :güç kaynağı 250 wolt galiba Şimdi bu sorun 2.5 senedir devam etmekte ilk başta bu bilgisayarı bir kişiye toplattık ama sistem bu deyildi ondan sonra dedik iyleştir şunu iyileştirdindede mavi ekran gelmeye başladı gittik başka bilgisayarcıya gösterdik o adamda5 gün uğraştı parçaları tek tek denedi hiç bi parçada sorun bulmadı sonra format attı yine olmadı sonra yamadı diye başkasına yolladık anakart uymlu deil dedi taktı ana kartı deişti
Sorun şimdi ise mesela gogle crome girdiğimde bilgisayarın içinden çıt çıt diye ses geliyor ve 30 saniye sonra kapanıyor ama enternet explore girdiğimde kapanmıyor oyunlarda ise en iyi grafikli oyunda hiç bir sorun olmadan aralıksız oynanıyor mesela en kötü oyunda yine çıt çıt ses gelio kapanıyor ısınma sorunu yok parçalar sağlam ama şuan eskiden gta 4 kasmazdı hiç veya kapanmazdı bilgisayar şimdi ise acayip bi kasma var ve direk kapanıyor fişi çeker gibi
NOT:BİDE FİŞİ ÇEKER GİBİ KAPANDIGINDA PCNİN DÜĞMESİNE BASIOM BASIOM AÇILMIO ama arkasına takılan fişi çıkartıp takınca açılıyor sorun donanımsalmı sizce format atcam geçermi ÖNERLİRENİZİ BEKLİYORUM....
konuyu 6. açışım ve hiç kimse cevaplamıyor biriniz bi cvp atın ya
powerin yetmiyor ki zaten volt deil wat power arızalıda diyebilirim 500 wat cx power al tak düzelir
diyorum ya 750 de taktık bilgisayarcıyla olmuyor sorun formattamı acaba virüsmü var format atcam işde
misakikun07M
kullanıcısına yanıt
Kardeşim PC yanıyor ısı değerlerini ölçtün mü?
Bilgisayarına temizlik gerekiyor sanırım ve termal macun yenilenmeli!
termal sürüldü saten bakımda ısısna bakmadım bakarım bi
misakikun07M
kullanıcısına yanıt
Bence sorun kablolarda gibi gözüküyor. Cıt cıt sesleri bana kısa devre oluşturabilecek yıpranmış kabloları hatırlattı. Sesin nereden geldiğini iyi dinle sonra tahmin ettiğin yerdeki kabloları değiştir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme