Şimdi Ara

PC HDD yi gömüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım çalışırken darbe aldı ve kitlendi. PC yi yeniden başlattığımda hdd yi hiç görmedi. Pc yi açtığımda hdd de açılıyor fakat bir süre çalıştıktan sonra 2-3 tıkırtı geliyor içinden (sanırım başlıktan) ve hdd kapanıyor, sonra tekrar açılıyor ve aynı şey oluyor. Bende biraz sinir birazda heyecanla içini açtım tabiki pek birşey göremedim. HDD içindeki veriler çok önemli. Piyasada araştırdım çözüm için 1000-3000 dolar arasında fiyat veriyorlar. Laboratuvara girecek vs. BU firmalar genelde şirketlere devlet dairelerine çalışıyor fiyatlarda malum. bizde Öğrenciyiz ödemek mümkün değil. Tavsiyeleriniz var mıdır? Tamirat ile ilgili, yada daha ucuza yaptırabileceğim biryer her türlü tavsiye olur.
    HDD WD 500gb cavier black sata2 32mb

• Harddiski mi açtınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kpt.Pilot B.Y.

Harddiski mi açtınız ?

malesef açtım
  • Geçmiş olsun.İlk önce tavsiyem önemli veriler için oldukça cazip fiyatlara sahip harici bir hdd almalısınız.Harddisk kurtarma programlarını bir deneyin diyeceğim ama sanırım fiziki bir hatası var,muhtemelen açılmıyacaktır.Ben yinede denemeye değer derim..Olmadı bir bilenin yazmasını bekliyeceksiniz.İşiniz umarım sandığınız kadar zor olmaz.
  • Teşşekürler, HDD biosta bile gözükmüyor, yoksa testdisk ile filan müdahale edeceğim. İşte alacağızda sürekli erteledik erteledik sonunda başımıza geldi. işimiz çok zor gibi bakalım bekliyoruz :) teşekkürler
  • HDD yi bir öfkeyle fırlatıp ardından pc ye bağlamam sonucu , linux mintin de katkılarıyla bir sefer çalıştırabildim ve tek seferde herşeyi kurtardım. Eğer benzer sorununuz varsa umudunuzu yitirmeyin, şiddet uygulayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktafat

HDD yi bir öfkeyle fırlatıp ardından pc ye bağlamam sonucu , linux mintin de katkılarıyla bir sefer çalıştırabildim ve tek seferde herşeyi kurtardım. Eğer benzer sorununuz varsa umudunuzu yitirmeyin, şiddet uygulayın :)

Bende içini açtım şimdi çalışmıyor bende mi şiddet uygulasam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çözüm tam Türk usülü olmuş , geçmiş olsun hocam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.