Şimdi Ara

PC Herşeyde Donuyor Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun yüklerken hiç birşeye dokunmadığım halde bi anda yükleme donuyor ve yaklasık 5-10 dk sonra mavi ekran geliyor boyutu 1 gb üstü olan hiç birşeyi yükleyemiyorum harddisk bozuk olduğu halde rahat bir şekilde oyun oynayabiliyorum sadece program vb. şeyler yüklerken pc donuyor ve yükleme yarıda kalıyor bir çaresi var ise lütfen yardım edin.

• arkadaşlar kimse birşey bilmiyormu :/ acil yardım edin bana :(
  • aynı sorun bendede var kardeşim bir türlü çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrowazZ

aynı sorun bendede var kardeşim bir türlü çözemedim

deli olcam yaa :(
  • her zaman cıkıyo mu öyleyse donanımsal bir hata olmustur dua et yazılımsal olsun ilk ten pc ne format at ve gözlemle eger aynı hatayı yenden veriyorsa ramlerinde bir problem olabilir büyük ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: hectorx34

her zaman cıkıyo mu öyleyse donanımsal bir hata olmustur dua et yazılımsal olsun ilk ten pc ne format at ve gözlemle eger aynı hatayı yenden veriyorsa ramlerinde bir problem olabilir büyük ihtimalle

eskiden oyun oynarken falan donuyordu mavi ekran geliyordu ama öyle olunca sistem geri yükleme yapıyordum geçiyordu şimdi oyun yüklerken donuyor ve bir arkadaşım harddiskin yanmış olabileceğini söyledi :(
  • hdd de olabilir de ramlerle ilgili bi problemde olabilir yada anakartla ama format atınca da hala oluyosa %100 donanımsal bir problemdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hdd de olabilir de ramlerle ilgili bi problemde olabilir yada anakartla ama format atınca da hala oluyosa %100 donanımsal bir problemdir

ramlerle ilgili bi problem olsa oyunlar çalışırmı battlefield 3 oynuyorum update geldi onu yüklerken donuyor pc aynı zamanda yeni oyun yüklerkende fakat oyunu updateden önce yanık hdd ile oynuyordum :(
  • walla kardeş mavi ekran hatası dediigm gbi 2 türlü oluyo bi yazılımsal bi donanımsal ramler yükü kaldıramayıp mavi ekran hatası veriyor genelde bu benm basımada 1 2 kere geldi ama benmkisi yazlımsal dı format attım gecti eger yazılımsal degilde donanımında problem var ramlar kaldırmıyordur bellek read olmadı hatası aldın mı hiç ?
  • quote:

walla kardeş mavi ekran hatası dediigm gbi 2 türlü oluyo bi yazılımsal bi donanımsal ramler yükü kaldıramayıp mavi ekran hatası veriyor genelde bu benm basımada 1 2 kere geldi ama benmkisi yazlımsal dı format attım gecti eger yazılımsal degilde donanımında problem var ramlar kaldırmıyordur bellek read olmadı hatası aldın mı hiç ?

evet bugün aldım
  • o zaman dedeigim gbi ramlerde bi sorun var ram leri yer degiştir oda bi çözüm yoludur bide öle dene ramlerde bi sorun var ama bi daha format atıp ve ramlerin yerini degiştirmeni tavsiye ederim
  • quote:

o zaman dedeigim gbi ramlerde bi sorun var ram leri yer degiştir oda bi çözüm yoludur bide öle dene ramlerde bi sorun var ama bi daha format atıp ve ramlerin yerini degiştirmeni tavsiye ederim

tmm deneyeceğim inşallah düzelir hdd yanmamıştır :(
  • hdd de sorun degildir büyük ihtimalle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.