Arkadaşlar MSI P4M900M2 anakartlı bir bilgisayar var. Virüs sebebi ile format attım. fakat formattan sonra hiç bir şekilde bilgisayar ip almıyor. Denediğim yöntemler
-Tekrar Format atıp xp yükleme -Yeni ethernet kartı takma -El ile ip ataması yapma -Bios sıfırlama -Formatlama ve win 7 yükleme -Sürücü güncelleme -ve tekrar formatlama
Sadece bios güncelleme yapmadım. ama şunuda söyleyim bilgisayarın başka hiçbir derdi sıkıntısı yok sadece ip almıyor ve bu yüzden internete girmiyor. Yardımlarınıza teşekkür ederim şimdiden
ip almıyor derken sadece wifi mi denediniz? yoksa ethernet bağlantısında da aynısı oluyor mu?
Kablolu mu yoksa kablosuz mu bağlanmayı deniyorsunuz ?
Kablolu bağlantı arkadaşlar...
quote:
Orijinalden alıntı: Core2quad_i7
Cevap verirken alıntı veya haberdar ederseniz iyi olur.
Başka modem kullanmayı denediniz mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »
quote:
Orijinalden alıntı: Core2quad_i7
Cevap verirken alıntı veya haberdar ederseniz iyi olur.
Başka modem kullanmayı denediniz mi ?
Denedim ama sonuç aynı ne yaptıysam olmadı ...
format atmış olduğunuz xp cd sinde sıkıntı olabilir elinizde mevcut ise ve donanımınız yeterli ise windows 7 kurarak deneyin.
modemin arayüzüne bağlanabiliyormusunuz kablo takılı iken eğer bağlanabiliyorsanız modemden bi sıkıntı olabilir yada internet sağlayıcınızdan
modeme de bağlanamıyorum arkadaşlar. az önce anakartı, işlemciyi, psuyu, rami, cpu fanını değiştirdim sırayla denedim ve ...
yine ip almadı. hayatımda böyle şey görmedim ben ya
manuel ip verip modeme ulaşabiliyor musun?
bunu zaten yaptığımı yazmıştım sanırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme