Şimdi Ara

PC için Call of Duty Modern Warfare 2019 %33 İndirimli 126 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu yanlış yere açtıysam veya daha önce açıldıysa kaldırılabilir. Az önce satın aldım kredi kartı ile mevcut blizzard hesabıma Rusya üzerinden vpn ile 126TL tuttu. Ben hotspield vpn ve sanal kart ile satın aldım.Oyunu oynamak isteyenler fırsatı değerlendirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _numlock_ -- 28 Aralık 2019; 13:27:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Black Ops 4 de bu şekilde almıştım.Sorunsuz kullanabilirsiniz.Oyunu oynarken vpn açmak zorunda değilsiniz.

• Pc için mi ps4 mü? Kutulu mu digital mi?
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Tabiki digital.Kutulu olurmu bu paraya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha önce paylaşmıştım konuyu

• 131 lira 42 kuruşa aldım 5 lira 42 kuruş rica edeyim

ne zamandır aklımdaydı konu açtığın için teşekkürler
  • Yeni hesap açmayınca olmuyor. Mevcut hesabına nasıl aldın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 28 Aralık 2019; 19:1:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bankadan bankaya değisiyordur hocam 1339 ruble idi alırken.İyi oyunlar dilerim.

• -YLCN kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni hesap açmanıza gerek yok. Vpn ile Rusya blizzard hesabını açtıktan sonra 1339 ruble fiyatını gördükten sonra direk satın almaya basıp alabilirsiniz. Kolaylık olması açısından satın almadan önce sanal kredi kartını ödeme seçeneklerine eklerseniz daha kolay alırsınız.

• _numlock_ kullanıcısına yanıt
    1339 rubleyi gördüm satın almaya bastıktan sonra fiyat euroya dönüyor.

Tarayıcı üzerinden mi aldınız ? Yoksa launcherdan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 28 Aralık 2019; 19:18:12 >
  • Blizzardin masaüstü programından değil doğrudan Google chrome kullanarak sayfasından satın alın. Telefon ile denedim olmamıştı.Pc den denemenizde fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _numlock_ -- 28 Aralık 2019; 19:18:38 >
    Chromedan hotspotla mevcut hesabımı denedim. Malesef olmuyor. Euroya geri dönüyor.
  • Hocam satın alma işlemi yaparken masaüstü uygulaması açık olmasın sorun yaratabilir.Bir de mevcut hesabınız Rus hesapmiydi? Benim mevcutta ki hesabım Rus hesapti.Son olarak vpn uygulamasını değiştirmeyi deneyin. Aklima başka bir şey gelmiyor maalesef.

Benim hesap eu hesap o yüzden sordum ya yeni hesap olayını. Sizin hesap rus hesap olduğu için sorun olmamış.

Daha önceki konuda yeni rus hesap açıp alıyorlardı.
  • Oyun başladığında VPN ile 180 civarına almıştım ama oyun hiç bir hata kodu vermeden ve rastgele zamanlarda masaüstüne atıyor. Bu tür buglar her yazılımda olabilir ve güncelleme ile düzeltilir ama bu oyunda destek mesajlarına bile cevap vermediler, sonuç olarak parasını verip oynayamadığım bir oyun, alınmamasını tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 29 Aralık 2019; 2:56:12 >
  • qzwxec kullanıcısına yanıt
    Aynı durumu bf 5 de yaşadım bende doğru düzgün oynayamadım. İade yok mu ? Blizzard ta?
  • oyunu oynayabiliyor musunuz sıkıntı çıkmıyor değil mi hocam
  • 130gb hocam henüz bitmedi maalesef.

• chrome urban vpn eklentisiyle bir deneyin.

• ben de bu sekilde epicgamesten fallen order aldim 75 tl ye

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.