Şimdi Ara

PC İÇİN FULL HD LCD TV TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün 32 inclik olan lg tvmi sattım.Yerine yeni bir tane almak istiyorum.

aradığım özellikler şunlardır:

1.Pc de kullanacağım için tepki süresi en fazla 8 ms olmalı.

2.Full hd olmalı.

3.Bilgisayardaki çözünürlüğü 1920x1080 olmadı.Yani pc ye bağladığımda da Full hd olmalı.Çünkü bazı full hd modeller pc çıkışında 1368x768 oluyor.

4.40 inc ve 42 inc olmalı.

5.fiyatı 2400 geçmemeli.

Bu konuda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.Özellikle pc ye bağlayacağım lütfen bunu göz önünde bulundurun.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_42LG5000-LCD-TV,5083.html
    bu modeli beğendim ama, İstanbul bilişim problemli.
    Özellikle aradığım bir marka yok.samsung,sony,lg olabilir.

Şimdiden yardımcı olup bilgilerin paylaşanlara teşekkür ederim.

Herkese iyi forumlar

• Vga'dan 1920*1080'e çıkan tv belki vardır ama ben duymadım. Hdmi veya dvi bağlantı ile çıkan pek çok tv var. Bunlardan biri olan ve Diğer söylediğin şartları da karşılayan Sony 40v3000 uygundur diyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Vga'dan 1920*1080'e çıkan tv belki vardır ama ben duymadım. Hdmi veya dvi bağlantı ile çıkan pek çok tv var. Bunlardan biri olan ve Diğer söylediğin şartları da karşılayan Sony 40v3000 uygundur diyorum.

Saol.İlgin için teşekkür ederim.
    sonynin d3500 modeli ile arasında yaklaşık olarak 200-300 ytl bir fark var.ama özellikleri aynı galiba.bakabildiğim kadarıyla konstratı 50 kandela daha fazla,birde 1 hdmı yuvası fazla ve piyano siyahı kasası var.
    Bir ara d3500 de bir arkadaş tavsiye etmişti.
    İlgin için tekrar saol
  • Valla arkadaşlar bugün bende bursa bimekten uzun incelemeler ve kararsızlıklar sonucu birazda bütçemi sınırlarını zorlayarak aldım.
    Daha kurmadım.Ama bimekste çalışlan arkadaşlar saolsun bayağı ilgilendier.leptop bağlayıp 1080 çözünürlüğübü test ettik.Sonuç çok güzeldi.Yani en azından ben memnun kaldım.Daha çok bilgi almak için toshiba servisini aradım.ve oradaki arkadaş toshibanın kendi panellerini ürettiğini söyledi.
    ben sadece pcde kullanacağım. Özellikle 46" ve full hd olmadı (pc bağlantısıda) beni etkiledi.
    yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
  • Kullandığım tv'de VGA çıkışından 1920x1080p60Hz görüntü alıyorum
  • Selam
    İstediğin özelliklere en uygun model olarak Sony 40V3000 modelini önerebilirm
    Fiyat olarak çok uygun durumda şu anda piyasada zaten link olarak vermişsin firmayı ordan satın alan bir kaç arkadaşım var,
    aldıkları cihazdan gayet memnunlar fiyat olarakta piyasadan %15 daha ucuz bence onada bir bak......
  • quote:

Orjinalden alıntı: BiLGiLiGeNÇ

Selam
    İstediğin özelliklere en uygun model olarak Sony 40V3000 modelini önerebilirm
    Fiyat olarak çok uygun durumda şu anda piyasada zaten link olarak vermişsin firmayı ordan satın alan bir kaç arkadaşım var,
    aldıkları cihazdan gayet memnunlar fiyat olarakta piyasadan %15 daha ucuz bence onada bir bak......

İlgin için teşekkür ederim.ama bimeksten 46xf350 aldım.değerleride bayağı iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.