Şimdi Ara

PC için xbox 360 joystick

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarıma xbox360 joystick almayı düşünüyorum.bu nasıl oluyor neler yapmam gerekiyor galiba bir program mı ne yüklüyomuşuz,birde bütün oyunları oynayabilirmiyim,fiyat bilgisi olan var mı?(kısacası her şeyi ,sorunsuz oynayabilmem için bana anlatabilecek var mı?)şimdiden teşekkürler.

• Programa gerek yok sanrsam birbiriyle uyumlu oluyor diye biliyorum.
  • Ayrı adaptörü var onu USB den bağlayıp kullanabiliyorsunuz. Her oyun uyumlu değil tabii ki.

Microsoft un kendi ürünüdür. Google da araştırabilirsiniz.
  • Her oyuna uyumlu olmasa bile uydurursun ben kıçı kırık snopy ile bütün oyunları oynuyorum hele o kolla varya ööf Sana tavsiyem Bimeks'den al.
  • saolun arkadaşlar ilginiz için teşekkürler
  • Benim Tavsiyem Logitech ChillStream Gamepad Olacak üstelik piyasada 80 tl altında bulmak mümkün fan özelliği ile ellerin terlemesini önlüyor fakat titreşim özelliği malesef yok bu senin için önemli değilse tavsiyem bu olacaktır.

PC  için xbox 360 joystick

• teşekkürler arkadaşlar ilginiz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: laserion

Benim Tavsiyem Logitech ChillStream Gamepad Olacak üstelik piyasada 80 tl altında bulmak mümkün fan özelliği ile ellerin terlemesini önlüyor fakat titreşim özelliği malesef yok bu senin için önemli değilse tavsiyem bu olacaktır.

Chillstream'i ben de öneririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.