Şimdi Ara

pc ile ilgili yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa arkadaşlar yardımlrınız için şimdikten teşkkür etmek istiorum ve konuma başlıorum

P5SD2-X asus anakart
    2gb 667 mhz kingston ram
    2.8 intel celeron işlemci
    ati redeon X550 256 Mb ekran kartı

böyle pc ile 2 adet sroda %100 işlemci kullanıor ve pc açılır açılmaz işlemci 50 derece ile başlıor ve 1 günde 1 res atıor ve evi hamamma çevirior bana anakartıma uygun max kaldırabiliceği intel pentim 4 işlemci ve bu ısınma ve res lerle ilgili yardım edebilirseniz çok teşkkür ederim

• bendeki pc de senle aynı nerdeyse benim pc casperdı normalde 6 yıllık pc belkide 256 mb gforce 6600 ekrankartı p4 3.2 işlemci ( deli ısınıyor ) 2 gb ram 667 ve 800 mhz ama 667 de calısıyorlar casperın ana kart dandiklesti onun yerine asus p5 vdm diye bi ana kart var onu kullanıyrm sana tavsiyem p4 e hiç bulaşma bende 2 char actımmı %100 dü işlemci kullanımı nette gezemezdim vindows 7 kurdum daha beter oldu xp ye tekrar cevrdim ve benim ekran kartım fansız model pasif sogutuculu ekran kartı 70 derecelerde geziyordu bende ufak fanlar var 50 mmX50 mm ondan aldım ekran kartımın sogutucusu üzerine akıllı vida ile tutturdum ve sıcaklık 70 lerden 40 lara düştü ve pc rahatladı 2 char acınca cpu kullanımı 70 lere düştü ama sana tavsiyem hiç ugrasma yeni pc sart cünkü sro büyüdü ben 80 lvl sınırında 4 char acardım banamısın demezdi ama şimdi 3 tane acıyrm baska bişi yapmıyrm onlarda cok kasıyor ve 2 char acıp nette geziyrm benim şimdiki ana kartım cure2duoyu destekliyor falan ama o işlemcide en az 175 lira falan ve diger parcalar eski onu degişrtir digeri patlar ben pcyi komple kurucagım ve bu sefer adm 4 cekirdek yaptıkmı yeni kasayla 5 yıl idare ederde dolar ucuk artık seneye kaldı sana tavsiyem bulaşma p4 e pişman olursun

• çok teşkkür ederim başka bilgisi olan yokma lütfen yardım xD
  • up yardım edebilicek abilerimiz yokmu ? :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.