Sn.Arkadaşlar, sorularıma teknik cevaba sahip olanınızdan yardım ve cevab bekliyorum.şimdiden teşekkürler....
Bilg. detayı : xp home 32 bit. işletim AMD Athlon 64 Bit Single Çekirdek , 2200 Mhz. 3500+ 2 * 512 lik DDR Ram 400 Mhz.lik Asus * 1600 serisi 512 Mb. Ati Radeon* 1600 Pro Direct x de 9.0 C , okudum.
Bu bilg. bilgilerine göre Pc mi Lcd me Rs 232 ile(iki tarafıda ) ile bağlasam,Bu olur mu 1. sorum? 2. sorum ise donanımıma göre elimdeki işletim sistemim işlemcime uygun değil.bunu biliyorum.ama acemi zamanımda lisanslı aldım onu da işlemcime göre almamışım(Ah kafam...). donanımıma göre verimi hangi işletimi kulanayım dersiniz?xp 64 bit mi , vista 64 bit veya da win7 64 bit mi? win 7 64 bit için Pc mi 7 e uygunluk testinde en az 2 Gb . ram lazım dedi. Bu 64 bit lerden Vista 64 de VL var mı acaba ? xp 64 de TR yok elimde İng. olanı var.Pc i tek ben kullanmadığım için İng. yeğlemiyorum.
3. sorum ise , elimde need f speed Underground 2 cd si, Fifa 2008 cd si var. Bu oyunları bu bilg. eh işte oynayabilirmiyim, ve de Lcd e bağlayıpda? Bunlara göre bu pc e ekleme yapmam gerkeirmi sizce ? gerekse ne gerek? Yok bunlarla olmaz Biliyorum ki Pc m eski oldu artık; Yeni Pc yap demeden ne gibi tavsiyeniz var ? ve de Rs 232 bağlantısı Lcd e doğrumu, yoksa Lcd e neyle bağlantı kurarım?
Özürler dileyerek Biraz uzun oldu sanırım ama bu ayrıntıcı olmamdandır.Teşekkürler...........
.
rs 232 data kablosudur vga kablosundan farklidir com portuna baglanir buna gerke yok ekran karti yaninda muhtemelen dvi to hdmi cevirici verilmistir hdmi kablosu ile lcd tv ye baglayabilirsin dvi hdmi donusturucusu verilmediyse marketlerde dvi hdmi kablo bulabilirsin ... isletim sistemi degistirmeni tavsiye etmem windows 7 yada vista kasar ram yuzunden oyunlarida oynarsin hd goruntude acmasa bile ekran kartin lcd tv 1024 e 768 de filanda calisir.,,
hem ekran kartında hem lcd'de vga, dvi, s-video yada hdmi giriş-çıkışı arayacaksın.
Arkadaşlar Çok teşekkür ederim ikinizede.yerdımcı oldunuz. bazı oyunlar 64 bit de sorun çıkarıyormuş doğru mu acaba ? 64 desteği olmadığından.ekran kartı yanında DVI dan VGA a çevirici verilmiş.ben madem olacak DVI bağlantım var ,DVI dan HDMI a çevirici kablosuyla alayım .sanırım kalite tam HDMI olmaz TEŞEKKÜRLER......
quote:
Orijinalden alıntı: termik54
Arkadaşlar Çok teşekkür ederim ikinizede.yerdımcı oldunuz. bazı oyunlar 64 bit de sorun çıkarıyormuş doğru mu acaba ? 64 desteği olmadığından.ekran kartı yanında DVI dan VGA a çevirici verilmiş.ben madem olacak DVI bağlantım var ,DVI dan HDMI a çevirici kablosuyla alayım .sanırım kalite tam HDMI olmaz TEŞEKKÜRLER......
Oyunların bazılarında kastınız bugune kadar hiçbir oyunda 64 bit işletim sistemi kullanmama rağmen problem yaşamadım ,herhangi bir sorun yaşamıyacaksınızdır...