masaüstü bilgisayarım son zamanlarda nba 2k14 oynarken ara ara kasmaya başlamıştı. Bende hem parçaları bi sökim takim hemde kasanın içini temizliyim dedim. Açmışken işlemcinin de fanını açtım temizledim bi filan. Sonra pc'yi temizleyip taktığımda oyun bu sefer açılıştan itibaren dona dona oynanıyodu hatta oynanmıyodu. Önce ekran kartından diye düşündüm ama sonra farkettimki bilgisayarın açılışı normal yaptığım işlemler bile baya bi ağırlaşmış işlemciden diye düşünüyorum. O fanın ayakları yamuldu takarken biraz ama sonunda tam oturdu ondan olabilir mi ? Yardım lütfen pcyi kırıcam yoksa sinirden !
ctrl + del yap ordan cpu kullanımına bak eğer hiçbişey ya da birkaç şey açıkken bile 100% ise virüs girmiştir benimki de böyle oldu
ooo macuna filan hiç dikkat etmedim abi anlaşıldı. Ne kadardır bi işleme yeticek kadar bi termal macun?
Virüs taraması yaptınmı bilgisayarına ?
quote:
Orijinalden alıntı: TECHYEDI
Virüs taraması yaptınmı bilgisayarına ?
Ya bilgisayarı parçalayıncaya kadar ufak tefek 2-3 dakika arayla kasmalar dışında hiçbişey yoktu. Bi söktüm taktım şimdi oyun hiç oynanmıyo bile yani virüs olması imkansız o süre içinde nete bile girmedimki.