slm. Benim pc sadece ilk açıldığında kitleniyor. yaz tatilinde 1,5 ay kullanmadım. açtığımda windows normal açıldı. ancak bir video dosyası açmaya çalıştığımda ya da MSN'i çalıştırdığımda hemen kitlendi. sadece mouse çalışıyordu. sonra resetlemek zorunda kaldım. resetlendikten sonra windows açıldı ve hiç kitlenmedi. her seferinde bunu yapmak zorunda kalıyorum. ilk açtığımda hep kitleniyor, resetliyorum ve ondan sonra asla kitlenmiyor. güvenli kipte kitlenme olmuyor. ekran kartının driverını kurmazsam yine kitlenmiyor. sanırım sorun ekran kartında ama ekran kartında sorun olsa oyunlarda da hata vermesi gerekmez mi? bir tü rlü çözemedim. Lütfen yardım edin. ne yapabilirim. Not: Ekran kartı için eski ve yeni driverları denedim. olmadı.. iyi çalışmalar
Kasanın içini açıp tozlarını al istersen ve ordakileri bir kontrol et herşey yerli yerinde mi diye
quote:
çalıştıra msconfig ordan başlangıca tıkla istemediklerini sil sonra bilgisayarım özelliklerim gelişmiş ayarlar performans yap orayı klasörün ortak görevlerini kullan ve masaüü simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan ve pencere ve düğmelerdeme görse stil kullan sadece bunlar işaretli olsun ondan sonra tamama bas başlat donaltılar sistem aracları disk birleştirici c tıkla birleştir de bi biraz zaman alabilir ve cleaner bu programı kullanmanı tavsiye ederim bunlar genel performans acısından cok iyidir kesinlikle sonuc alabilirsin