Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu bilgisayarım bir kaç işlem birlikte yapılınca kendini resetliyor. emule sürekli açık olduğu için yaparmı, acaba internete girerken yada bir program açarken hata mesajı vererek resetleniyor ve nedenini bir türlü anlayamıyorum bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim. işletim sistemim Celeron 2.4 Ram: 512 ddr ekran kartım O/B
Bilgisyarın fazla ısınmış olabilir fanlara bir bak derim... Daha once AMD de vardı böyle sorunlar...
işlecinin fazla ısınmasından olabilir
hata mesajını verirsen daha iyiolur.. 1-arkadasların dediği gibi aşırı ısınma 2-ram ler yetersiz kalıyo veya onlarda aşırı ısınıyor 3-internetten bilgisayarına bulaşmış bir program(cık) bunu yapıyor olabilir.gorev yoneticisinden işlemlere bak en çok cpu yiyen tanımadık bi prog ise odur..
hepinize çok teşekkür ederim
bilgisayarım kapanıyor ve mavi bir ekran çıkıyor bilgisayarınız ciddi bir hata nedeni ile kapatıldı diye başlayıp gidiyor alttada 0'lı 1'li bazı rakamlar gösteriyor
bence sistemi bir önceki sağlıklı çalışan bir zamana geri yukleme yaparsan sorunun çözülür...
010101011010 bunlar kod ama sistemden de olabilir... İstersen format at..
spy veya aşırı ısınma en buyuk olasılıklar ama kartlar tam yerine oturmamışta olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: devilish_
işlecinin fazla ısınmasından olabilir
bence de.. işlemci sıcaklığını bi kontrol et..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme