bilgisayarımda bi sorun var ; bilgisayarım nedenini bilmediğim birşeyden dolayı reset atıyor ve bu bilgisayar oyunu veya online oyunlarda olmuyor,interneti etkinleştirdiğimde bi sorun olmuyor,sadece interneti açtığımda bir web siteye girerken sayfa yüklenene kadar bilgisayar kendini resetliyor ve bazende web adreslere girsemde bir linki tıkladığımda yine reset atıyor ve bu bazen siteye girene kadar bazen ise girdikten 2-3 dakika kadar sonra diğer linkleri tıklarken oluyor ve anlıcanız gibi fazla interneti kullanamıyorum herhangi bir site ile alakası yok her sitede aynı şey oluyor rest atıcakken bir sanie kadar ekran donuyo mauseyi falan kımıldatamıyorum ve sonrasında rest geliyo ve bu sorun bilgisayarı aldığımdan beri oluyor bunun bilgisayarın ekrankartı ,ram gibi birşeyden kaynaklancağını düşnüyorum makinenin içindeki cihazları eski değil ve ısınma gibi bir belirti yok bilgisayarı ister ilk açtığımda ister 5-6 saat kullandıktan sonrada açsam web sayfalarını bu sorun aynı şekilde devam ediyor kasannın içi de temizdir toz gibi bir sebepten olmadığını düşünüyorum dve sizden bu konuda beni aydınlatmanızı bunun sebebini öğrenmek sorunuma çözüm getirebilmenizi rica ediyorum ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER!!!!
yardım edebilecek yokmu arkadaşlar lütfen
nod32 in son sürümünü kur programı başlatmadan tarat
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme