bilgisayarim elektrik kesilio gibi kapaniyor bu olmadan once acilmiyordu power supply yanmis yeni bi tane aldim ama simdide surekli kapaniyor bazen 5dk bazende 1 saat calisio anakart da problem var dedi bi pc tamircisi yeni anakart aldim ayni sekilde surekli kapaniyor ram leri cikarip takiyorum bazen uzun dayaniyor yarim saat 1 saat gibi cpu cok isinmio bios dan bakiyorum 39 C,sistemi yeni kurdum problem devam ediyor..... yardima ihtiyacim war........(amd athlon 5600+,4gb ram,geforce 8800gs,gigabyte ga-m474gm-s2h)
Genelde işlemci fanları gevşek olduğu zaman yapıyo öyle şeyleri.Kontrol et gevşek mi diye.Saniyeler içinde ısınıyo işlemci ve anakart elektriği kesiyor güvenlik için.Bi bak işlemci soğutucuna.
bence ısı olcekmek ıcın programlara guvenme her zaman derım en ıyı termometre ınsanın kendı tenıdır fanını cıkart ve pc nı ac elını ıslemcıne koy zaten ters giden birsey varsa farkedersın olmadı ona gore cozum yolları uretırız
bu arada powerında sorunlu olabılır...
bana da ısıdan gibi geldi. aynı sorun arkadaşta oluştu. oyun oynayınca hemen kapatıyordu. normalde 1 saat çalışıyordu. bi fan çalışmıyormuş içinde. temizleyince düzelmişti.
problem powerdaymis :S arkadasin power i taktik problem cozuldu daha yeni almistim bide power supply i goturup wercem herkese tesekkurler fikirlerinizden dolayi bi de konuyu 2 defa acmisim kusura bakmayin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme