Arkadaşlar merhaba son 3 gündür pc açıldıktan ortalama 30 dk sonra kendi kendine kapanıyor. Ama öyle bir anda kesilme değil , başlattan kapatma emri vermişiz gibi kapanıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Pek çok şey denedim halledemedim sorunu? Kasanın içini açıp tozları bile aldım yani o derece Şimdiden teşekkür ederim herkese
Merhaba,
Sistem direk kendisini yani elektiriği kesip kapatmıyor, normal bir kullancının kapatması gibi mi kapatıyor?
Sanırım sistemin de Macro var. Sorunsuz bir güne Sistemi Geri Yükleyip Denermisin?
Hocam win7 de geri yüklemeyi beceremedim. Google dan araştırdım fakat bende biraz farklı galiba durum
Hocam sistem geri yükleme yapabilmek için eski tarihlerde yükleme noktası oluşturmak gerekiyordu heralde , yada ben beceremiyorum eski tarihe döndürmeyi
Formattan kurtarın beni
devam ediyo sorun..
Arkadaş,
Aynı sorun bende de var, bilgisayar 2 saat civarı açık kaldıktan sonra sani yeniden başlat dermiş gibi kapanıp açılıyor? Bu neden olur???
Tşk...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme