arkadaşlar bilgisayarım bazen hemen bazende değişik zamanlarda kapanıyor bu neden olabilir ne yapmalıyım lütfen yardım edin.
kapanma farklı bişeydir reset atma ve mavi ekranla birlikte reset atma farklı bişeydir biraz aç konuyu kapanıyo derken drek güç gidiyor öylemi
evt tamamen kapanıyor güç gidiyor.reset atmıyor kapanıyor ondan sonra yeniden çalıştırıyoruz .format attım sonuç gene aynı acaba ısınmamı oluyor .
ısnmadanda olabilir güç kaynağındanda ısıları bi kontrol edin
Merhaba,
"Everest ultimate" adlı programla ile sıcaklık takibi yapın. Gerek sistem boştayken, gerekse yük altında. Anormal bir sıcaklık oluşursa sistem kendisini korumaya almak için kapatacaktır ve buda olması gerekendir.
Eğer ısı yüzünden kapanıyorsa, kasa içerisi temizlik, fanların temizliği, hava sirkülasyonu olabilecek şekilde kablo düzeni ve son olarak termal macun uygulaması yapmanız gerekiyor.
Sorun bunlardan dolayı değilse, farklı bir power suply ile deneyerek sistemi test etmeniz gerekiyor. Kolay gelsin.
ekran kartım hd 3800 ve fanların sıcaklık göstergesinde gpu 50 ye kadar normal gösteriyor 51 ve üstünde tehlikeli yani ateş resmi gösteriyor.Smart fan konrolde oyun açıldıktan 1 dakika sonra sıcaklık 60-65 oluyor cpu ise 65-70 oluyor. Fanın değerini yükselttiğimiz zaman normale dönüyor bazen biraz sonra tekrar ısınıyor tehlikeli gösteriyor. Öneriniz nedir
işlemcim İntel®Pentium e2180 2gz açılıyor fakat 5 dakika sonra kapanıyor 1.33 ghz olarak açılıyor sonrada pc yi 30 dk kapalı tutmassam kapatıp açsamda öyle kalıyor. Bu arada çarpanları 10 a düşüyor cpu nun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme