Şimdi Ara

Pc kendi kendine 1 yada 1.5 saat sonra restart oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 15 yıllık olanmasaüstü bilgisayarımı açıyorum gayet iyi çalışıyor fakat tam olarak 1 yada 1.5 saat sonra pc kendi kendine kapanıyor ve hemen tekrar açılıyor termal macunu yeni değiştirdim ama sorun yine devam ediyor neden kaynaklı olabilir ?

İkinci sorunum ise pc ilk açılışında CMOS CHECKSUM ERROR yazıyor F1 e bastığımda pc açılıyor fakat tarih ve saat ayarları bozuk bunun sorunu ve çözümü nedir ? Bios pili değiştirmenin haricinde çözüm ne olabilir ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• eğer ısı problemi yoksa o yazınında çıkma ve reset atma sebebinin çözümü biosu güncellemek ve pili değiştirmek

• armagan_60 A kullanıcısına yanıt
    Bios nasıl güncellenir ?

• brsgn B kullanıcısına yanıt

anakartın modelini google arat resmi sitesinden güncellleme dosyasını indir modele göre değişir modelini yazarsan internette karşına çıkacaktır nasıl güncelleneceği

• Bios güncellemesi ya da en güncel sürümdeyseniz tekrar bios sıfırlaması için yükleme yapmanız lazım. Bios pilini de değiştirmeniz lazım. CR2032 pil modelidir.

TEKNİK DESTEK:https://www.twitch.tv/afsinedremitli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Sadece bios pili değiştirmekle sorun çözülür mü

• çözülme iht,mali yüksek çözülmez ise bios güncellemeyi deneyebilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    - 1 Pc den 2 Mu Online Açma -
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    TG31-M1 anakartımın üzerinde yer alan model numarası windows 10 kullanıyorum intel pentinium 4 gb ram bunun için nereden indirme yabilirim yada link var mı bakabilir misiniz ?

Pc kendi kendine 1 yada 1.5 saat sonra restart oluyor Pc kendi kendine 1 yada 1.5 saat sonra restart oluyor

• Malesef anakart in sitesini bulamadim varsa Kendi sitesinde vardır aidata da falan ureticinin sitesi yazabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.