Şimdi Ara

Pc Kendi kendine reset atıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar oynarken pc kendini yeniden başlatıyor bugün sık rastladım sizce sorun nedir evin elektrik sistemindenmi yoksa benim pc denmi yardım edin arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: murat1234561234

bilgisayar oynarken pc kendini yeniden başlatıyor bugün sık rastladım sizce sorun nedir evin elektrik sistemindenmi yoksa benim pc denmi yardım edin arkadaşlar

yeniden başlamasının birçok nedeni vardır. speedfan ile sıcaklıklara bakın. resmini çekin atın. birde sistem özelliklerini alsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

bilgisayar oynarken pc kendini yeniden başlatıyor bugün sık rastladım sizce sorun nedir evin elektrik sistemindenmi yoksa benim pc denmi yardım edin arkadaşlar

yeniden başlamasının birçok nedeni vardır. speedfan ile sıcaklıklara bakın. resmini çekin atın. birde sistem özelliklerini alsam?

Sistem özellikleri
    Psu:500 Wat
    Ekran Kartı:Sapphire HD 7770
    Ram:4GB
    500gb HDD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat1234561234 -- 29 Haziran 2014; 20:12:22 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

Sistem özellikleri

işlemci? anakart? speedfan resmi? :)

• oguz298 kullanıcısına yanıt
    Sistem özellikleri
    İşlemci:İntel Pentium G850
    Anakart:Pegatron IPXSB-H61
  • quote:

Sistem özellikleri
    İşlemci:İntel Pentium G850
    Anakart:Pegatron IPXSB-H61

ekran kartına r7 diyor? fakat siz 7770 dediniz
    görev yöneticisine girin. işlemler kısmının resmini atın. hangi işlem işlemciyi %40 kullanıyor

Buyrun
  • quote:

Buyrun

işlemci kullanımı normala dönmüş tamam. kapanma oyundaykenmi oluyor yoksa durduk yeremi?
    Kapanma oyundayken 1 kere oldu ama internette gezinirken 6 saat içerisinde 2 kez felan oldu bide pc sürekli açık benim
  • quote:

Kapanma oyundayken 1 kere oldu ama internette gezinirken 6 saat içerisinde 2 kez felan oldu bide pc sürekli açık benim

başka evde deneme şansınız varsa başka evde çalıştırın. yine kapanırsa pc de sorun var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.