Arkadaslar pc kendi kendine reset atıyor devamlı ekran gelmeden hiç 1 snde bir reset atıyor ekran gelmedigi içinde bişi yapamıyorum ne format ne vs... Fanlara baktım cıkardım temizledimki hepsi gayet güzel calışıyordu 1 gb ram var 512x2 tek tek cıkardım hani ramde sorun mu var diye gene aynı anlamadım olayı fikri olan?
kardeşm büyük bi ihtimal virüs bulaşmıştır onun değişik bir formatı var bak sana tavsiyem kasanı götürebilme imkanın varsa onu götür bi goster + oradaki adama söyle bütün parçalarını kontrol etsin bozukluk varmı diye ölmezya ?
Doanimsal bir arza gibi gorunuyor baska bir power suply ile denemeni tavsiye ediyorum
Bu güne kadar hiç pc yi başka birisine teslim etmedim hep kendim yaptım şimdi götürmek zoruma gidiyor :D ama yapıcak bişi yok çünkü elimde başka powersupply yok oda calışıyor fanı falan canavar gibi ama heralde onda bişi var gene biosun pilini bile degiştirdim yeni pil aldım falan yok banamısın demedi.
yani sorun her parçada olabilir psu da işlemcide ekran kartında anakartında vs.. götürmen gerekli bir pc ciye.
quote:
Orijinalden alıntı: gfrm
Arkadaslar pc kendi kendine reset atıyor devamlı ekran gelmeden hiç 1 snde bir reset atıyor ekran gelmedigi içinde bişi yapamıyorum ne format ne vs... Fanlara baktım cıkardım temizledimki hepsi gayet güzel calışıyordu 1 gb ram var 512x2 tek tek cıkardım hani ramde sorun mu var diye gene aynı anlamadım olayı fikri olan?
Kısadevre olmuş olabilir,voltaj düşüklğündende olabilir.Power'ında düzgün bişeyse korumaya geçip resetliyor olabilir sistemi.
Ramlar,ekran kartını hdd vs. bağlantılarının, yerine oturup oturmadığını güzelce kontrol et. biostan load to optimized default yap. kaydet çık. (yani orjinal ayarlara getir) işlemci ısılarına bak. biostan psu voltaj değerlerine bak.
Anakartım bozukmuş pc ye götürdüm bıraktım bugün aradı beni benim anakartta asus p4rd1-mx .. dedim napabiliriz 1-2 anakart söyledi 70tl dedi sizin fikirleriniz nedir ? Buna yakın anakart bulmam lazım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme