Şimdi Ara

Pc kendi kendine reset atması ve sonrası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Not=yazacaklarim uzun olabilir hepsini okursanız sevinirim bunları araştırdım telden yazıyorum kb yın

Bundan 1ay önce falan babam PC'ye harddisk takti sonra olmadı pcyi kapattim sonra açtığımda kendi kendine reset atıyordu 1 gün sonra PC'nin kasasıni söktūm power tuşunun arkasındaki kabloları hafif ittirdim sonra düzeldi rahat rahat kullanıyordum 3gun önce yatılı misafir lige gittik geldigimizde ise kardeşim düzgün bir şekilde pc yi açtı google tilladi ekran mor falan oldu pxyi power tuşuna basılı tutup kapattim sonra kendi kendine reset atmaya başladı 3-4kere açmayı denedim PC'nin kasasıni açıp aynı seyleri yaptım olmadı sonra nette n araştırdım ramlerin yerini değiştirin yazıyordu yaptım ramlerin uyumlu değil diyordu Hayır pcyi aldığından beri kullanıyorum bir sıkıntı sı yoktu pc win8.1 entspires PC'de virüs falan yok titiz kullanan biriyim yuklu olanlar google c vs tarayıcı lol oyunu resimler videolar virüs programı ve herkesin kullandığı kayıt programları sonra ise en önemlisi de format cd si taktım yine reset atıyordu olmadı kasayı yine söktūm kabloları ittirdim sonra power tuşuna bastım pc açılmıyor lütfen cevap verin hata nerde ne yapmam lazım benim yapamiyacagim birssyse bilgisayarciya goturdugumde kaç tl lik masraf tutar şimdiden herkese teşekkür ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benumadum B kullanıcısına yanıt
    Hocam "PSU" da sorun olabilir pek sanmıyorum ama olabilir. Bunun dışında "Yazılımsal" bir sıkıntısı var büyük ihtimalle. Bilgisayarcı "MaX 20 - 50 TL" belki daha az alır sanırım
  • Sağol tak ederim birde birsey sorcam lol oyunu win8.1de 1vq lane de 35-bazen40+fps alıyordum sistem gereksinimleri ne baktım Xp daga az istiyor xp ye geçsem kac fps fark olur

• Yani daha az ram istiyor xp

• Başka kimse bilmiyormu bu konuyu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc kendi kendine kapanıyor !
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.