kasayı toplayalı 4 ay kadar oldu. son zamanlarda kendiliğinden kapanmaya başladı.bu kapanmaların periyodik bir aralığı yok.herhangi bir hata veya uyarı vermeden kapanıyor. forumlara baktım cpu nun ısınmasından ya da psu nun yetersiz olmasından kaynaklanabileceği söylenmiş. fakat bunların ikisinin de olmadığını düşünüyorum. çünkü cpu sıcaklığı en fazla 42-43 derce oldu o da birkaç saat crysis2 oynadığım zaman.psu ise 700 watt 80 bronz. bileşenleri de buraya yazayım acil yardımlarınızı bekliyorum. anakart asus m5a97 evo işlemci amd phenom 2 x6 1100t ekran kartı asus 560 ti directcu 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram. UTGARD PURE BLACK EDITION 80PLUS 700W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
ustad kasa ısıdan elektrık tesısatından vs ..kapanmıyorsa emınsenız .. psu arızalı dıyebılrım .. fakrlı bır psu ıle sıstemı deneme ımkanınız varsa durum netlesır ... ve benım dusuncem buyuk ıhtımal psu arızalı .. power kablosu da olabılr ama power kablosunda bırden kesmeyebılr gıt gel gıbı temassızlık yaparak kapanır .. bunun dısında ıse anakart arızasından olabılr ..sıstemde anladıgım kadarıyla yazılımsal bır problem yok .. ayrıntıları ve deneyebılrsenız farklı bır psu ıle sonucu yazarsanız yıne bakalım duruma ..
Böyle bi bilgisayarın kapanmaması lazım yazilimsal olabilir
bulunduğum yerde bu kasaya uygun bir psu bulmam imkansız. peki psu da sorun olsa hiç açılmaması ya da kapandıktan sonra tekrar açılmaması gerekmez mi? pc kapanır kapanmaz tekrar güç düğmesine basınca normal şekilde açılıyo. bir de kesintisiz güç kaynağı kullanıyorum ama çok kaliteli bi ürün değil. şöyle ki bazen elektrik gittiği zaman devreye girmiyo. onunla ilgisi olabilir mi? bilgisayarın çalışması ile ilgili en küçük bi sorun yok. hiç bir hata mesajı vermeden bu şekilde kapanması her şeyi düşünmeye zorluyor.