Bir sorun algılandı ve bilgisayarıızın zarar görmesini önlemek için windows kaptıldı. Bu durdur hatası ekranını ilk kez görüyorsanız, bilgisayarınızı yeniden başlatın, Bu ekran yeniden çıkarsa aşağıdaki adımları izleyin. Donanım satıcınızdan BIOS güncellemesinin olup olmadığını öğrenin, önbellekleme ve gölgeleme gibi BIOS bellek seçeneklerini devre dışı bırakmayı kullanmanız gerekirse, bilgisayarınız yeniden başlatın, gelişmiş başlatma seçeneklerinde F8 ile güvenli mod u seçin
***nv4_mini.sysAdress B85AA3C base at B841A000 Datestamp, 4684bfe
Fiziksel belleğin ön dökümüne başlanıyor. Fiziksel bellek dökümü tamamlandı.
Arka plan mavi yazılar beyaz bu ekran çıkıor kendine res atıor.. aslında her res attığında yazılar ve hatalar daha farklı oluor. Bi keresinde Sabit diskle ilgili bir hata demişti!!
Sist5emin detayları nedir? ram, işlemci, anakart?? mavi ekran hataları genellikle ram den kaynalanır. ama bi format atmayı dene. yazılımsal olabilir.
Kardeş işletim sisteminde sorun var gibi görünüyor ve pc bu hatayı açılış ekranında xp barı geçtikten sonra veriyorsa büyük ihtimal işletim sisteminde.İşletim sisteminde yeniden bi kur eğer sorun devam ederse donanımsal sorunları gözden geçirelim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme