Şimdi Ara

PC'm CS GO'yu KALDIRIR MI? LÜTFEN YARDIM..!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Pc Dizistü özellikleri şöyle:

HP ENVY DV7

İntel i7 işlemci
    16 GB RAM
    NVIDIA Ge Force GT 630M. 2GB Ekran Kartı
    64 Bit

RAM'inden, işlemcisinden dolayı sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum fakat çok ısınıyor misal CS 1.6, ETS 2, BF 4, GTA 5 bu oyunlarda ısınıyor saçma olab şu bunların yanında COD MW 2, COD MW 3, BF 3, bu oyunlarda ısınmıyor PC 1.5 senelik şunuda söyleyeyim GTA 4 bazı silip yüklememde ısınmıyor bazen ısınıyor. 15 20 TL lik bir soğutucu var soğuttuğunu sanmıyorum sade PC'nin yer ile temasını kesiyor o yönden biraz avantaj sağlıyor.

Asıl meselede şu Steam'dan CS GO'yu almak istiyorum bu PC yi kullanan veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlara soruyorum PC ısınır mı ısınmaz mı? Isınırsa 25 TL boşa gitmesin istiyorum lütfen yardım edin. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış yazmışım kusura bakmayın ısınanlar arasında GTA 4 var GTA'5 i daha denemedim.

• Çöp mario falan oyna 16 gb ramin ddr2 kingston marka falandir kesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaldırır kardeş niye kaldırmasın. Müthiş çevre grafikleri ve shadow effect isteyen bir oyun değil. V-sync yi ve anti-aliasing ile motion effect midir nedir onlar varsa kapat onları Rahat oynarsın. Shadow effecti mutlaka kapat yada en düşük seviyeye getir.

Benim bilgisayarın özelliklerini söyleyim sana
    ATI Radeon HD6730M
    8 GB RAM
    Intel i7 işlemci

en basitinden yani kasma donma yok. + Skyrimi 0 donma ile oynuyorum.
  • Oynarsın sorun olmaz. Valve oyunları çok düşük sistemlerde bile sorunsuz çalışıyor.

Bazı oyunlarda ısınıp bazılarında ısınmaması muhtemelen Vsync ayarı ile ilgili. Açık olduğu zaman FPS'yi 60'a kilitler, gereksiz frame çizmek için PC'ye yüklenmez. Kapalı olduğu zaman olabilecek en yüksek FPS değerine ulaşmaya çalışır ve ısınır.
  • Çok Teşekkür Ederim Arkadaşlar yanı al ısınmaz diyorsunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.