Şimdi Ara

pc'm sürekli kapanıyor..xp orjinallik..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bilgisayar kendiliğinden sürekli kapanıyor.. internette araştırdım virüsten dolayı olabilirmiş o yzden c'ye format attım yine kapanıyor. d'de resim falan var onları yedekleyip oraya da atayım desem resimlerde de olabilir virüs diye onu yapmadım sizce ne yapabilirim? şuanda kasa falan açık ısınmadandır diye böyle kullanıyorm ama yine de bi faydası yok.. :S

SORUN 2-
    format attım lisans merkezi v3_2 programıyla doğruladım fakat her bilgisayar her kapandığında korsan haline dönüyor.. bilgisayarı ben elle kapatsam bile dönüyor.. bunun için ne yapabilirim?

• cevap yok mu? :S:S
  • Orjinal yazılım yüklemeyi deneyebilirsin meesela.
  • bilgisayarcıya götürdüm format attırdım yani orjinal yüklendi pc kndiliğinden kapandı orjinallikte gitti :S
  • başka çözümü olan yok mu? :S
  • Bilgisayarcı arkadaş seni biraz kandırmış sanırım XP yi orjinal olarak yüklediysen senden 120 ile 150 TL para alması lazım üstüne elinde orjinal bir XP cd si olması lazım...
  • yok o kendi cdsiyle yükledi bendeki cd ayrı :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fark etmez yüklesin cd önemli değil ki Cd'nin üzerinde key önemli...Cd para etmiyor 150 TL yi keye veriyosun sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

Fark etmez yüklesin cd önemli değil ki Cd'nin üzerinde key önemli...Cd para etmiyor 150 TL yi keye veriyosun sen

ama bana ilk geldiğinde öyle bişey demiyordu.. açtım pc güzel normal bi kapandı hadi bakalım :D
  • acaba bi yer çıkmış olabilir mi çıktysa neresi çıkmış olabilir ve de ne yapmam gerekir onun için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermemet -- 22 Ağustos 2011; 9:50:08 >
  • xp format atmayı gogle amcdan öğren pc program cdsi satan herhangi bir bilgsayarcıya git pörfeks sp3 lazım de 5liraya alırsın. Lisans sorunu yaşamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

xp format atmayı gogle amcdan öğren pc program cdsi satan herhangi bir bilgsayarcıya git pörfeks sp3 lazım de 5liraya alırsın. Lisans sorunu yaşamazsın

format atmayı biliyorm da vermiyolar ztn istedim bi de tanıdık yine vermedi :( :D
  • nerdesin sen? niyeki internet cafe den al. Olmadı ıso dosyasını indir. İsoburner le cek çok kolay
  • geri götür kafasına at bılgısayarı o adamın.
  • quote:

nerdesin sen? niyeki internet cafe den al. Olmadı ıso dosyasını indir. İsoburner le cek çok kolay

nasıl nerdeyim? :S hemde cafelerden verirler mi ki? :S ve de isoburner ne oluyo? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pesidelphia

geri götür kafasına at bılgısayarı o adamın.

:D güzel yöntemmiş ama hazır bilgisayarda gider :)
  • acaba bi yer çıkmış olabilir mi çıktysa neresi çıkmış olabilir ve de ne yapmam gerekir onun için?
  • istersen w7 kurarak dene.birde resimlerin yedeğini flasa at. Hdd temizle güzelce sistemi kurduktan sonra ilk iş kaspersky in. Securty deneme sürümünü kur güncelle. Flasını tak pc ye (yanlız flasin icine grme sağ tık virüs taraması yaptır. Hatta cd ye cek resimleri birde garanti olsun eğer resimlere bulastıysa resimlerıde siler flashtan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fevzi1428

format atması için kaç lira verdin.

20 verdiydim..
  • quote:

istersen w7 kurarak dene.birde resimlerin yedeğini flasa at. Hdd temizle güzelce sistemi kurduktan sonra ilk iş kaspersky in. Securty deneme sürümünü kur güncelle. Flasını tak pc ye (yanlız flasin icine grme sağ tık virüs taraması yaptır. Hatta cd ye cek resimleri birde garanti olsun eğer resimlere bulastıysa resimlerıde siler flashtan

w7 değilde resimlerin yedeğini alıp atayım o zaman ama önce bi temizletesim var :S
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.