Şimdi Ara

pc mi yükseltmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar bilgisayarımı yavaştan güçlendirmek istiyorum şuanki sistemim

MSI 760GM-P23 (FX) AM3+ AMD 760G+SB710 DDR3 1333MHz DVI&VGA Anakart

2x Kingston HyperX 4GB 1600MHz DDR3 Ram HX316C10F/4

Gigabyte 420W Aktif PFC Power Supply (GE-C420A-C2)

Powercolor Ati Radeon HD6570 1GB 128Bit DDR3 (DX11) PCI-E 2.1 Ekran Kartı (AX6570 2GBK3-HE)

320 gb 7200rpm segate hdd

Asus Vento TA-951 kasa

AMD FX-6300 6-Core 3.5GHz AM3+ 14MB Cache 95W İşlemci

evet dostlar bu sisteme neler yapılabilir bütçem fazla yok attıgınız tavsiyelere göre düşünücem ikinci el bölümündende kaliteli satıcıların linkini atabilirsiniz ordanda alabilirim söyleyeceğiniz parçaları

• birşey daha sormak istiyorum bu kart sistemime darboğaz yaparmı güç kaynağı yetermi sisteme gidermi bu kart

http://www.vatanbilgisayar.com/powercolor-r7-265-turboduo-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
  • Bunu da alabilirsiniz;http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx950-supersuperclocked-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

Psu buna yeter. R7 265 'e yeterli gelmez. Hem bu R7 265 'ten daha performanslı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 7 Nisan 2017; 9:52:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir para limiti verebilirsen daha kolay yardımcı oluruz.
  • 500 TL ye çıkamam hocam ama şöyle gta 5i orta ayarda 50 FPS bin altına düşmeden oynatacak bir kart olabilirmi 500 TL alti güç kaynağının kesin net yeteceğinden emin olalım çünkü bütcem kısıtlı kart elimde kalır PSU alamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 750 ti veya rx 460 alabilirsiniz. Psu sıkıntısı cekmezsiniz bu kartlarla forumdan temiz garantili bir ikinci elini 350 400 civarina rahatlıkla bulursunuz

• Simdi fiyatlara baktimda biraz sifr degilse bile temi jir ikinci el 1050ti bile alabilirsiniz 500 tl civarina Ama nedense forumda pek 1050 ti ye rastlamadim. Bitaz bakinmaniz lazim illa sifor olsun derseniz rx 460 a yonelmeniz gerekecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fönix0526 F kullanıcısına yanıt
    Bence aradığınız kart 1050ti. İndirimden uygun fiyata gelebilir.
  • musta35 kullanıcısına yanıt
    GTX 1050 Ti ya da GTX 1050 alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Ben aramiyorumki

• quote:

Orijinalden alıntı: musta35

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Ben aramiyorumki

Kusura bakmayın hocam. Mesaj yerine gitmiştir yine de.

• Gtx 550ti nasıldır

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: fönix0526

Gtx 550ti nasıldır

bence dayak istiyorsun, 1000 serisi gelmiş. 500 serisi ile ilgileniyorsun. 5 nesil var arada..
  • Galiba sende anlayamıyorsun yahu kardeşim hadi bulsana bana 200-250 TL'ye ikinci el 1000 serisi ?

• quote:

Galiba sende anlayamıyorsun yahu kardeşim hadi bulsana bana 200-250 TL'ye ikinci el 1000 serisi ?

400 tl lik e.kartı koymuşsun link olarak. 400 tl lik kart bakmıyor musun? düştün fiyatı 200-250 tl ye. :)
  • Soruyorum eğer güzel bir kart ise en ucuzunu almayı düşünuyorum tanıdıklarımda da var çünkü konuşsam ucuza alırım birkaç kart sormak için konu açtım ama sağolsun arkadaşlar tavsiyelerde bulunuyor fakat hocam maalesef butce kısıtlı keşke olsa da bende alsam oyunları güzel ayarlarda keyifle oynayabilsem ama sadece oynadım diyebilmek için ikinci el en fazla 300 TL zor oda bir kart yazdığım gibi güç kaynağını 420w gigabyte diğer parçalarda var darboğaz olmayacak temiz güzel GTA 5 i orta ayarlarda oynatan kasmadan rahatsız etmeden kullanabileceğim hale getirmek istiyorum bilgisayarımı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Galiba sende anlayamıyorsun yahu kardeşim hadi bulsana bana 200-250 TL'ye ikinci el 1000 serisi ?

Arkadas hakli sen 400 tl lik link atiyorsun bir de buna gore yprum yapiyoruz. Bütçe 250 tl civari ise sana tavsye edeceğim kart hd 7790 veya r7 250x falan almalisin. R7260 larin guc tüketimini bilmiyorum tpd degerine bak kartlarin 100watt civarı olanlari tercih et.

300 tl ye cikarsan da 750ti olur. Ama 300 civarina 750ti bulmak kolay değil her zaman denk gelmez genelde 325 350 bandında satiliyor. 550 ti kesinlikle alma soyle guclu bir 650ti de olabilir . Bu iste oncelik butcedir arkadasim sen bütçenin hesapla ona gore tavsiye al.

• Sağolun hocam aslında birkac ay daha biriktirip alayım diyorum ama birkaç aya bulduğum kartlar kesin satılır diye korkuyorum sahibindenhttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-gtx-560-ti-1gb-fiyat-dustu-son-fiyat-plus-plusyuksek-ayarlar-icin-plus-plus-415188392/detay söyle bir kart gördüm baya herşeyi temiz duruyor fiyatıda makul geldi siz ne dersiniz ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.