Bildirim
PC'min kasasını yanlışıkla bozdum
Deeyaple Bluetooth hoparlör, küçük, taşınabilir müzik kutusu, 5.3 IPX7, su geçirmez, kablosuz, stereo eşleştirme, eller serbest konuşma, RGB ışık, dış mekan, kamp, bahçe, parti, seyahat için, %50 ses : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
taklitçilein var -
Bu nedir ya abi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taklitçi değilim. -
sana bu konuda cevap yok.
niye tekmeliyorsun pc yi paran çok galiba -
fan dan geliyodur cizirti yada işlemci fanı boku yemiş -
Hocam anlık oldu zengin değilim. PC'de sorun yok ama ses korkutuyor. -
Kablolar fanla hafif temas etmistir . -
Edit : cift mesaj.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliosman2323 -- 26 Ocak 2015; 21:01:52 >
Teşekkürler hocam. Bakayim bi. Daha açmadım içini. -
Harikasın -
Çok iyi ya :) -
Bence bir tekme daha at belki düzelir. Şaka bir yana ben bir kere tekme atmıştım kasanın önündeki 5.25 kapaklar içine girmişti ben de korktum kırıldı diye. Tabii o zamanlar bilmiyoruz. -
quote:
Orijinalden alıntı: kand0rfeyta
Teşekkürler hocam. Bakayim bi. Daha açmadım içini.
Rica ederim hocam sonucu merak ediyoruz . fakirligin gozu ciksin keske her sinirlendigimizde urunu kirip doktukten sonra icimiz ciz etmese :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- salt okunur ne demek
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- excel arapça oldu
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- bilgisayar ssd yi görmüyor
- video boyutu küçültme
- pc otomatik kapatma
- secure boot nedir
- udf nedir
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X