Şimdi Ara

pc müthiş yavaşladı,yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

Bir kaç gün önce sistemimi spywaredoctor ile taratıyordum ki iki adet trojen(orta seviye zararlı) buldu program ve bunları sildim görünürde başka bir virüs yoktu bilgisayarımın
    herhangi bir yavaşlıkta yoktu daha sonra bilgisayarımı kapatıp tekrar açtığımda windows'a yakalandım sahte yazılım nedeniyle.

Bilgisayarım bu olaydan sonra müthiş derecede yavaşladı,ne internete girmek mümkün ne de herhangi bir programa girebilmek, belgelerime dahi zorlukla girebiliyorum,virüslerin silinmedeğini düşünerek tekrar antivürüs programıyla taratmayı denedim sonuç sistem dosyalarına geldiğinde her seferinde donuyor program.

Daha öncede yakalandım sahte yazılımdan dolayı hiç böyle bir durumla karşılaşmadım bunun nedeni sahte yazılım mı,yoksa bir tür virüs mü?
    Formata gerek kalmadan sistemi kurtarma şansım var mı sizce?

• Bunun nedeni sahte yazılım kullanıyor olmanız. Problemi çözmek için Windows Ürün Anahtari Güncelleştirme Aracını (KeyUpdateTool_tur.exe) kullanabilirsiniz. Kendinize bir lisans satın alıp bu Windows'un kendi yazılımıyla probleminizi çözebilirsiniz.

http://support.microsoft.com/kb/916247/tr
    Windows Orijinal Ürün Avantajı bir Windows XP kopyasını doğrulamıyor.

Verdiğim linki inceleyin.....
    http://www.microsoft.com/genuine/selfhelp/XPPkuinst.aspx?displaylang=tr&sGuid=e2b10017-9dac-4d59-ab85-5b65601595e5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat35nihat -- 7 Eylül 2008; 18:11:37 >

• xp yi legal yapan programcık war adını soylemeyecegim onu indirip kurarsan sorunun ortadan kalkar diye dusunuyorum.bi de otomatik guncellestirmeleri kapat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC hemen kapanıyor yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.