Şimdi Ara

PC'NİN EKRAN KARTI SICAKLIGI ÇOK YÜKSEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben daha öncede forum açtım fakat sorunmu bilmiyordum şimdi buldum

Bilgisayarım:
    Casper Nirvana
    Intel core i5-4200m 2.50ghz
    8gb ram
    Intel HD Grafik 4600-Nvidia geforce gt 745m
    eskiden her türlü oyunu kasmadan oynardım şimdi kasıyor sıcaklıklarına baktım AIDA programı ile herşey normal fakat Ekran kartı oyundayken 100 derece oluyor ama oyun oynamıyorken 68-75 arası napabilirim ne tavsiye edersiniz şimdiden teşekkürler

• Boştayken 75 derece çok fazla birde eğer yapabilirsen içini açıp temizlik yapman gerekiyor. ama bana kalırsa ekran kartında sorun var. servise götürmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlhyt -- 8 Kasım 2014; 1:42:31 >
  • laptopun fan temizliğini yaptınız mı termal macun yenilemeyi denediniz mi
  • evet hepsini yaptım fan da kirlilik görmedigim için ellemedim fakat macun sürdüm

Bu arada 2 tane konu açmıışım çok özür diliyorum..
  • Bilgisayar garanti devre dışı şuan da napabilirim peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucf45

Bilgisayar garanti devre dışı şuan da napabilirim peki ?

Yetkili servise gidip durumu izah et. ama kesinlikle yetkili servis. kontrol etsinler. duruma göre sende hareket edersin. güvenmediğin sürece ucuz pccilere falan verme leptobunu benden tavsiye
  • Akıllılık edip pc açtıgım için garantisi iptal oldu ama genede gönderiyimmi napayım maliyeti ne kadar olur sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucf45

Akıllılık edip pc açtıgım için garantisi iptal oldu ama genede gönderiyimmi napayım maliyeti ne kadar olur sizce?

garantiyi kendin devre dışı bırakmasaydın keşke valla fiyat olarak bişey söyleyemem.
  • çok aptallık yaptım o konuda yaa şimdi ben güvenilir birine götürsem bile napıcaklar onu merak ediyorum ?
  • ucf45 U kullanıcısına yanıt
    Macununa bakarlar fanı çalışıyomu die bakarlar eğer biraz anlıyor isen pc den kendin bile çok rahat yaparsın bu virüsten de kaynaklana bilir haberin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.