Şimdi Ara

Pc’nin gereksinimlerinin yetmesine rağmen fps sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam gtx 1060 6gb üzerine pc kurmuşdum yakınlarda. Çoğu oyunda fps gayet iyi fazla güç gerektiren oyunlar oynamıyorum çünkü. Lakin geçen kingdom come deliverance oyununu aldım gayet sağlam pc gerektiren bi oyun lakin bende fps sıkıntısı oluyor normal grafiklerde bile 8 gb ramım var ramla alakalı dedim ram alıyım dedim . Lakin internette nerdeyse aynı benim sistemimle oynayan videolara bakıp araştırdım adamlar çatır çatır en yüksek grafiklerde oynuyor. Ben bu sorunu bazı oyunlardada yaşıyorum ve soğuyorum oyunlardan oynayamadıklarımı iade etmek zorunda kalıyorum. Bunun sebebi nedir ? Nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• işletim sistemi 32bit ise 64bit kur. anakartın tüm driverlarını eksiksiz yükle (özellikle ıch ve çipset). ekran kartının en son çıkan whql tipi driverını nividianın sitesinden indir. power kasayla gelen kalitesiz ve düşük wattlı ise değiştir highpower eco 500w alabilirsin. hwinfo programıyla yükte sıcaklıkları kontrol et. termal macun sürmediysen sür. imkanın varsa aynı ramdan bir tane daha al.
  • start_system kullanıcısına yanıt
    64 bit ve driverlerimin galiba hepsi eksiksiz ama emin değilim kontrol edebilceğim bir program var mı ?. Aynı ramdan bitane daha alırım almasına lakin 8 gble oynahanlarıda görüyorum diğer dediğiniz her şey yerinde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furleos11

64 bit ve driverlerimin galiba hepsi eksiksiz ama emin değilim kontrol edebilceğim bir program var mı ?. Aynı ramdan bitane daha alırım almasına lakin 8 gble oynahanlarıda görüyorum diğer dediğiniz her şey yerinde
    Driverleri Driver Pack Solution ile kontrol edebilir ve güncelleyebilirsin. Driver Pack Solution 2019
    Onun dışında Fps sorunların için bakabileceğin birkaç makale bırakıyorum umarım işine yarar.
    Bilgisayar Hızlandırma Rehberi
    Temp Dosyaları Silme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.