Şimdi Ara

Pc out Tv in

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Tv de 1080p film izlemek istiyorum okuduklarımdan sonra kafamda az çok birşeyler oluştu ama kabloları almadan bilgisi olan arkadaşlardan yardım almamın daha uygun olacağını düşündüm.

Pc anakart Çıkış: MSI p35 platinum spdif out audio için
    Dvd player Giriş: Samsung HT-X250 Audio optik giriş

Pc ekran kartı Çıkış: 8800 Gts Oc edition 640 mb Dvi çıkış
    Tv Giriş: Samsung LE40N8 hdmi Giriş

Kullanmam gereken kablolar nedir ? Mesafa yaklaşık 4,5m bu mesafede veri kaybı olurmu ? Olmaması için ne tür bir kablo kullanmam gerekir ? Bildiğiniz iyi bir marka varsa veya link verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler...

• @Beggie Kullanmanız gereken kablolar, zaten tesisat konfigürasyonunuza yazmışsınız video'yu Ekran kartının DVI çıkışından DVI/HDMI Dönüştürücü ile yada DVI/HDMI bir kablo ile alacaksınız. Sesi ise Anakartınızın Optical çıkışından Optik kablo kullanarak DVD Platerin optik girişine bağlayacaksınız ( DVDPlayerinizin aynı zamanda Receiveri olduğunu kabul ediyorum) Hepsi bu kablo olarakta paraya kıyıp PROFIGOLD tavsiye ederim. Mesafe uzadıkça kalite kaybı azda olsa yaşanır vede çok uzun kablo bulmak hem zor hemde masraflıdır.
  • İlginiz için teşekkür ederim. Her iki kablo içinde aynı markayımı tavsiye ediyorsunuz ?
  • PROFIGOLD markasını kendim kullandığım ve denediğim için söylüyorum aynı zamanda Dünya çapında kalitesini kanıtlamış bir markadır. Yalnız OPTIC kablolar için PHILIPS'te olabilir zira kolay bulunuyor yada MONSTER genelde Teknosalarda çok var. Fakat DVI/HDMI yada HDMI/HDMI Kablo için PROFIGOLD'u tavsiye ediyorum. Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.