Şimdi Ara

PC oyunlarınlarında duraksamalar oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lakin şimdide başka bir sorun çıktı karşıma; oyunların açıl maması, öceki anakartım MSI idi yanlız o bozulunca yerine ASUS S 800 MX SE modeli (anakart CDsi üzerindede M580 )yazıyor P4 CPU 1.700GHZ DDR 512 ram DirectX 9.C var Halazırda her ikisindede kullandığım ekran kartım G Force FX 5200 Önceki anakartta tüm oyunları açıyordu bu Asus kartta açmıyor Mesela MaxPayne 2 öncekinde oynayabiliyordum bu ana kartta oynayamıyorum yani donmalar oluyor, mesela First to fight denilen oyunda önceki ana kartta oynayabiliyordum bunda donma yapıyor daha doğrusu kısmi oyunlarda bu zorbalığı bana yapıyor insan ister istemez çileden çıkıyor şuda varki autocad photoshop ve benzeri programları çalıştırıyor yoksa bios ayarlarındamı bir sorun var yardım ederseniz sevinirim şimdiden emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.

• Senin ilk yapcagın anakart PCI EX destekli bir anakart alman 512 ddr 2 ram alır birde nvidia yada Atı nın fiyat performanslı 256 ddr ekran kartı taktırırsan taılmadan oynayabilirsin çünkü fx5200 agp ve çok eski günümüz oyunlarında çok zorlanıcandan eminim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hackerhusam

Senin ilk yapcagın anakart PCI EX destekli bir anakart alman 512 ddr 2 ram alır birde nvidia yada Atı nın fiyat performanslı 256 ddr ekran kartı taktırırsan taılmadan oynayabilirsin çünkü fx5200 agp ve çok eski günümüz oyunlarında çok zorlanıcandan eminim

Malum yaz aylarındayız hepimiz.Ekra kartının ve donaımlarının (özellikle işlemci) sıckalıklarını kontrool et, ekrnakartının ısınmasındsan dolayı oyunlarda donma,yavaşlama gibi sorunlar belirir. Donanımlrdaki tozları temizleyip, kasanın ytan kapaklarını açıp,vabtilatör yardımı ile soğutmaya yardımcı olun
  • Anakartın tüm driverlarını kontrol edin, yüklediyseniz farklı versiyonları deneyin.
  • Ekran kartı anakart sürücülerini en son versiyona güncelle ardından ekran kartında belki default olarak aa-af filan açık kalmıştır. bu takılmalara neden olabilir. Zira fx5200 max payne 2 de takılmadan oynatması lazım.

yada yeni anakartınla gelen bir program altta çalışıp rami işgal ediyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 29 Haziran 2007; 19:23:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.