Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evilboy51

quote:

Orijinalden alıntı: silent17

quote:

Orijinalden alıntı: evilboy51

PC de port açmadan oynamak mümkünmü deneyen bilen varmı? port açmam mümkün değil ona göre alıcam :)

ben normal yukledım gırdım oyuna port falan bılmem :)

Online için sordum ama :D

evet online için dedim.

bu arada benim silent nicki başkası adım benim nick djibril :)
  • bu sene transferler zor olacak para çok az veriyo işimiz zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: guran66

bu sene transferler zor olacak para çok az veriyo işimiz zor

aynen mypes de yok üstüne :)
  • 30 dan fazla maç yaptım GBM 21-4-5 bir balotelli bir volkan doğru düzgün transfer edebildim geçen sene her saat başı kupa vardı ne güzel busene günde 2 tane çaylak kupasınada katılamıyom bakalım her tarafım ağrıyo yoruldum gidem de yatam artık
  • silenti almışlarmı djibril aldın nicki benimki yine "Guran66"
  • kendi verdikleri kaleciler nekadar mal ya öküz gibi bakıyolar öyle şutlar bam güm giriyo hemen değiştirmek lazım ben volkanı aldım zor bela bu arada balotelliyi tavsiye ederim adam 15 maçta 30 gol attı
  • Arkadaşlar oyundaki nicklerinizi söyleyin burda yazın bana Pes'in linklerini paylaştım diye ceza vermişler cezam bitince ilk sayfaya yazıcam oyundaki isimlerinizi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio266 -- 21 Eylül 2012; 1:26:03 >
  • Balotelli demişken benim favori oyuncularımdandır Balotelli ile attığım rövaşata gol ;

http://www.youtube.com/watch?v=BL4ncTfPBP0&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio266 -- 21 Eylül 2012; 1:28:24 >
  • quote:

kendi verdikleri kaleciler nekadar mal ya öküz gibi bakıyolar öyle şutlar bam güm giriyo hemen değiştirmek lazım ben volkanı aldım zor bela bu arada balotelliyi tavsiye ederim adam 15 maçta 30 gol attı

kaleciler mal ki ne mal abi..şut yetenepi iyi olan bi adamla ceza sahasına girmeeye gerek yok..defoe gameiro götürüyo beni şimdilik :)

pes ID : mustafa
  • oyunu çok beğendim harika olmuş ...oyun içinde hiçbir eksiğini göremedim akıcılık oyuncuların gücüne göre ayarlanmış ben eksi bir yanını göremedim şahsen yalnız manuel pas ve şut atarken ok çıkmıyor demoda çıkıyordu şu an stok kadro ile oyun epey yavaş ama rival ranking ile sizin ayarınızda oyuncularla eşleştirliyorsunuz şu na hızlı chat ve normal chat yok millet fena kasmış 800küsür puan yapan var oyunda öncelikle 5tane maç yapıyorsunuz puansız bu sizin nasıl bir oyuncu olduğunuzu grafiksel olarak belirten bir tablo ile gösteriliyor 5maçta ne kadar çok galibiyer alırsanız çubuk yükseliyor ve 5maçın sonunda size başlangıç 200 orta seviye 300 profesyonel 400 ve efsane 500puan olarak hangi çizgide kaldı iseniz o puandan devam ediyorsunuz oyuna .Maç sonlarında size bonus gibi bişeyler veriyor mesela enerji içeceği altta açıklamada yorgunluğu giderdiğini açıklamışlar,bu içeceği efsane olun modunda kullanabiliyorsunuz böyle değişik şeyler birde lakapta veriyor bazı maç sonlarında,lakap portföyünüz var size maç sonunda galibiyetle gelen lakapları burda toplanıyor içlerinden birini kullanabiliyorsunuz ve maç istatiğinizde rakip bunu görebiliyor ana menü çok güzel olmuş,online menü tasarımı idare eder durumda müzklerde fena değil hani ,efsane guitarez lothar ruskin artık emekliye ayırlmış durumda farklı oyuncular var ...
    Birde oynadığımız son 20 maçı göremiyoruz onu kaldırmışlar sanırım,pes 12de eklenen takım stilide bu oyunda yok..Maç tamalama oranı yüzdeyle değil rakamla ifade ediliyor bağlantı kalitesi gibi bir ifade var sizin verilerinizde,fair play tuşu aynen devam ve tabi pes 11de ki maçlık performanslar geri dönmüş ilk maça başlarken bütün oyuncularınız yeşil kondisyonda,yeni bir oyuncuda alırsanız oda yeşil kondisyonda geliyor..Bu sefer para kasmak epey zor olacak pes11deki gibime geliyor,bu çok daha olmuşpes12de 6ayda uzay takım yapmışştık ondan sonrada oyun u oynasamda heyecanı kalmamıştı,mypesde yok şu an oyunda sanırım onun için yama falan çıkartırlar önümüzdeki günlerde ..Genel olarak top fiziği olsun,adamların dengeleri,animasyonları olsun,gayet güzel ..bu oyunu bir sene soluksuz oynayacağız anlaşılan..hile olayındada sanırım sizin maç tamalama oranınız etkilenmiyor ,bu çok daha mantıklı birisi 3-0 ben öndeyken dlc attı guranın dediği gibi az para veriyor 327binmi ne verdi.. şimdilik bu kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio266

Arkadaşlar oyundaki nicklerinizi söyleyin burda yazın bana Pes'in linklerini paylaştım diye ceza vermişler cezam bitince ilk sayfaya yazıcam oyundaki isimlerinizi..

far_cry peskoloji emekli oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

oyunu çok beğendim harika olmuş ...oyun içinde hiçbir eksiğini göremedim akıcılık oyuncuların gücüne göre ayarlanmış ben eksi bir yanını göremedim şahsen yalnız manuel pas ve şut atarken ok çıkmıyor demoda çıkıyordu şu an stok kadro ile oyun epey yavaş ama rival ranking ile sizin ayarınızda oyuncularla eşleştirliyorsunuz şu na hızlı chat ve normal chat yok millet fena kasmış 800küsür puan yapan var oyunda öncelikle 5tane maç yapıyorsunuz puansız bu sizin nasıl bir oyuncu olduğunuzu grafiksel olarak belirten bir tablo ile gösteriliyor 5maçta ne kadar çok galibiyer alırsanız çubuk yükseliyor ve 5maçın sonunda size başlangıç 200 orta seviye 300 profesyonel 400 ve efsane 500puan olarak hangi çizgide kaldı iseniz o puandan devam ediyorsunuz oyuna .Maç sonlarında size bonus gibi bişeyler veriyor mesela enerji içeceği altta açıklamada yorgunluğu giderdiğini açıklamışlar,bu içeceği efsane olun modunda kullanabiliyorsunuz böyle değişik şeyler birde lakapta veriyor bazı maç sonlarında,lakap portföyünüz var size maç sonunda galibiyetle gelen lakapları burda toplanıyor içlerinden birini kullanabiliyorsunuz ve maç istatiğinizde rakip bunu görebiliyor ana menü çok güzel olmuş,online menü tasarımı idare eder durumda müzklerde fena değil hani ,efsane guitarez lothar ruskin artık emekliye ayırlmış durumda farklı oyuncular var ...
    Birde oynadığımız son 20 maçı göremiyoruz onu kaldırmışlar sanırım,pes 12de eklenen takım stilide bu oyunda yok..Maç tamalama oranı yüzdeyle değil rakamla ifade ediliyor bağlantı kalitesi gibi bir ifade var sizin verilerinizde,fair play tuşu aynen devam ve tabi pes 11de ki maçlık performanslar geri dönmüş ilk maça başlarken bütün oyuncularınız yeşil kondisyonda,yeni bir oyuncuda alırsanız oda yeşil kondisyonda geliyor..Bu sefer para kasmak epey zor olacak pes11deki gibime geliyor,bu çok daha olmuşpes12de 6ayda uzay takım yapmışştık ondan sonrada oyun u oynasamda heyecanı kalmamıştı,mypesde yok şu an oyunda sanırım onun için yama falan çıkartırlar önümüzdeki günlerde ..Genel olarak top fiziği olsun,adamların dengeleri,animasyonları olsun,gayet güzel ..bu oyunu bir sene soluksuz oynayacağız anlaşılan..hile olayındada sanırım sizin maç tamalama oranınız etkilenmiyor ,bu çok daha mantıklı birisi 3-0 ben öndeyken dlc attı guranın dediği gibi az para veriyor 327binmi ne verdi.. şimdilik bu kadar...

Dostum nasıl dediğim kadar varmış oyun bu sene çok güzel olmuş dimi
  • Herkesin acayip hoşuna gidecek birşeyide ben paylaşayım geçen seneki kara liste olayına anlam katmışlar engelliler listesi diye 100 kişi ekleyebiliyoruz ve kupa haricinde karşılaşmamamız garanti oluyor maçı koparanları eklediğimiz gibi fark atanlarıda ekleyebiliriz tabi 100 kişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guran66 -- 21 Eylül 2012; 2:15:49 >
  • quote:

Herkesin acayip hoşuna gidecek birşeyide ben paylaşayım geçen seneki kara liste olayına anlam katmışlar engelliler listesi diye 100 kişi ekleyebiliyoruz ve kupa haricinde karşılaşmamamız garanti oluyor maçı koparanları eklediğimiz gibi fark atanlarıda ekleyebiliriz tabi 100 kişi

Fark atanları ben şahsen eklemem ama hilecileri eklemek çok iyi olur gerçi ben zaten çok zor yenilen biriyim fark atanda çıkmıyor
  • engelli listesi iyi olmuş.. arızalı kafadan engelli adamları eklicez oraya :) bir de frikik bug ı devam ediyor.. direğin dibine adam götürme olayı...
  • orjinal cdkey arayan arkadaşlar burdan satın alabilirler ben 12 de almıştım hiç sorun çıkmadı faydam dokunsun dedim
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/pes-2013-pes-13-orjinal-cd-key-64718759

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yipman2014 -- 21 Eylül 2012; 2:44:52 >
  • bu arada fark atınca abartı bı para verıo normal hızlı macda 8 tane attım adama 1.6M para verdı bana :)

Birde bu sene chat yok sanırım maçta
  • Ah aralgame ah yaktın beni millet oyuna başlayalı ne oldu bizim oyun daha kargoya bile verilmemiş bidaha n.h alırım oyun senden gidip media markt'tan alaydım şimdiye oynuyodum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio266

quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

oyunu çok beğendim harika olmuş ...oyun içinde hiçbir eksiğini göremedim akıcılık oyuncuların gücüne göre ayarlanmış ben eksi bir yanını göremedim şahsen yalnız manuel pas ve şut atarken ok çıkmıyor demoda çıkıyordu şu an stok kadro ile oyun epey yavaş ama rival ranking ile sizin ayarınızda oyuncularla eşleştirliyorsunuz şu na hızlı chat ve normal chat yok millet fena kasmış 800küsür puan yapan var oyunda öncelikle 5tane maç yapıyorsunuz puansız bu sizin nasıl bir oyuncu olduğunuzu grafiksel olarak belirten bir tablo ile gösteriliyor 5maçta ne kadar çok galibiyer alırsanız çubuk yükseliyor ve 5maçın sonunda size başlangıç 200 orta seviye 300 profesyonel 400 ve efsane 500puan olarak hangi çizgide kaldı iseniz o puandan devam ediyorsunuz oyuna .Maç sonlarında size bonus gibi bişeyler veriyor mesela enerji içeceği altta açıklamada yorgunluğu giderdiğini açıklamışlar,bu içeceği efsane olun modunda kullanabiliyorsunuz böyle değişik şeyler birde lakapta veriyor bazı maç sonlarında,lakap portföyünüz var size maç sonunda galibiyetle gelen lakapları burda toplanıyor içlerinden birini kullanabiliyorsunuz ve maç istatiğinizde rakip bunu görebiliyor ana menü çok güzel olmuş,online menü tasarımı idare eder durumda müzklerde fena değil hani ,efsane guitarez lothar ruskin artık emekliye ayırlmış durumda farklı oyuncular var ...

Dostum nasıl dediğim kadar varmış oyun bu sene çok güzel olmuş dimi

.evet kardeşm ya baya güzel olmuş yalnız birde aşırtma şutları çok dikine olmuş demoda eskisi daha iyiydi sanırım gol atmak kolay olduğu için demoda bunu bu şekilde yaptılar bence demo 1dekine döndürüp aşırtma şutların hepsini manuel olarak ayarlasalar daha zor olur gol atmak herkez aşırtma yaparak gol atmaya çalışmaz atladığım birşey daha vardı oyuncularla anlaşma yaptığınız takımım bölümüne geldiğiniz zaman oyuncu kataloğunun içinde bir artı özellik daha var popülarite ve katkı olmak üzre 2 bar var sanırım popülarite o oyuncu ne kadar çok online oynayanda varsa o bar doluyor katkıda size yaptığı katkı ile alakalı olumlu şeyler yaparsa o bar yükseliyor bu da tahminimce adamın kendi moral kondisyonunu yukarıda tutacaktır bende pes13 çıkmadan önce böyle birşeyler geçiyordu aklımdan anlık ve haftalık 2kondüsyon gibi birşeyler yazmıştım bu sayfalarda onlar daha güzelini yapmış sanırım ..Birşey daha ekleyeyim oyunda stok takımla oynasanız bile adamların bir estetiği var topa vuruşları olsun defans yapmalarıda keza öyle ... birde adamınız hzlı diye defansda yardıra yardıra gitmek çok zor mutlaka 1-2 adam geçtikten sonra adamın belini dahi kırsanız geliyor sizi rahatsız ediyor adam sizi geçse bile öteki defans oyuncusu bir şekilde onun açısını kapamaya çalışıyor,bu arapasıda geçermi dediğim bir pozisyon olmadı şimdiye kadar ama mauel arapası önemli o zaman defansın arkasına doğru top atabiliyorsunuz
    defans oyuncuları tepkiler falan çok iyi stok takımla oynadığım halde bunu hissedebiliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babadook -- 21 Eylül 2012; 8:07:27 >
  • beyler siz ne güzel oynamışsınız ben online a giremedim dün,futbol yaşamından ana lig online diyorum,giriş yapıyorum biraz bekledikten sonra futbol yaşamı menüsüne geri dönüyo,maç menüsünde de sıralama maçı lobi vs denedim hepsinde aynı şey oldu,daha serverler açılmamış heralde diye düşünmüştüm ama sorun ne olabilir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.