Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diego ribas

beyler siz ne güzel oynamışsınız ben online a giremedim dün,futbol yaşamından ana lig online diyorum,giriş yapıyorum biraz bekledikten sonra futbol yaşamı menüsüne geri dönüyo,maç menüsünde de sıralama maçı lobi vs denedim hepsinde aynı şey oldu,daha serverler açılmamış heralde diye düşünmüştüm ama sorun ne olabilir acaba?

bligiden veri güncellemisini yükledinizmi...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoltafatih

quote:

beyler siz ne güzel oynamışsınız ben online a giremedim dün,futbol yaşamından ana lig online diyorum,giriş yapıyorum biraz bekledikten sonra futbol yaşamı menüsüne geri dönüyo,maç menüsünde de sıralama maçı lobi vs denedim hepsinde aynı şey oldu,daha serverler açılmamış heralde diye düşünmüştüm ama sorun ne olabilir acaba?

bligiden veri güncellemisini yükledinizmi...?

yükleyemedim,dosya bozuk hatası verdi
  • 4 maç yaptım 1 galibiyet 2 internet kopması sonucu mağlubiyet (2 maçtada fark atarken) 1 de normal mağlubiyet aldım uyuz oldum kapattım. oyun genel olarak güzel ilk verilen kaleci tam b,ir felaket bu akşam ilk işim kaleci almak olacak. oyuncu performanslarının eskiye dönmesi sevindirici oyuncu transfer menusu daha güzel olmuş oyuncu arama seçenekleri artırılmış genel sıralamaya bakarken rakibini istatistikleri ve kadrosunu görme imkanı verilmiş birde oyuna biraz geç başladık hemen oyuncuların transfer sınırına ulaşılmış mphela yı falan alamadım gameiro piatti yi falan alabildim oyuncularda hemen yoruluyor muz falan verdi ama yorgunluk için daha ne olduğunu çözemedim :D ben oyundan memnun kaldım bakalım daha neler görücez.
  • veri güncellemesini yüklemenin başka bir yolu varmı?oyun menüsünden yükledim dosya bozuk dedi!
  • Ben dostluk maçları denedim normal takımlarla. Türkiye'den bir kişiyle eşleştim, 4 tane maç yaptık. Bağlantıya "good" yazdı onunla. Yabancılarla "poor", "very poor" yazıyor. Çoğu kişi yine Barça, Real Madrid alıyor. Hiç almadım onları daha. Messi'yi durdurmak zor gibi gördüm. Online çok farklı yine PC'ye karşı oynamaktan. Bu sene FIFA key'i de almayı düşünüyorum. PES'e çok benziyor gibi geldi demosu. 2001'den beri hiç FIFA oynamıyorum aslında. Bu sene şans verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fructoser -- 21 Eylül 2012; 9:52:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yipman2014

orjinal cdkey arayan arkadaşlar burdan satın alabilirler ben 12 de almıştım hiç sorun çıkmadı faydam dokunsun dedim
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/pes-2013-pes-13-orjinal-cd-key-64718759

bence dvd fiyatı uygun,geçen sene key almıştım güncelleştirme olduktan sonra patchler uğraştırıyor can sıkıcı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga_uzun_

4 maç yaptım 1 galibiyet 2 internet kopması sonucu mağlubiyet (2 maçtada fark atarken) 1 de normal mağlubiyet aldım uyuz oldum kapattım. oyun genel olarak güzel ilk verilen kaleci tam b,ir felaket bu akşam ilk işim kaleci almak olacak. oyuncu performanslarının eskiye dönmesi sevindirici oyuncu transfer menusu daha güzel olmuş oyuncu arama seçenekleri artırılmış genel sıralamaya bakarken rakibini istatistikleri ve kadrosunu görme imkanı verilmiş birde oyuna biraz geç başladık hemen oyuncuların transfer sınırına ulaşılmış mphela yı falan alamadım gameiro piatti yi falan alabildim oyuncularda hemen yoruluyor muz falan verdi ama yorgunluk için daha ne olduğunu çözemedim :D ben oyundan memnun kaldım bakalım daha neler görücez.

Bende 2.8m luk bir kaleci aldım ama oda tam bir felaket en az bir 5 6mluk adam lazım kaleye umut bulutu transfer ettim oda 2.8m civarı hızı 84 şut yeteneği 80 genel puanı 75 ilk maçında bir gol attı kerata mphela transfer askıya almış şu anda onu alacaktım olmadı artık öğlen devam ederim 8g 4b 7m şu andaki durum 3-4 maçı boşu boşuna verim bende saçma sapan defans hatalarından (benim hatam oıyunun değil) illa pas yapacam vur şu topa gitsin yok el alışmış pas yapmaya kale çizgisnde bile pas pas pashakikaten oyunu bende çok beğendim pes11in ruhu pes12nin en kötü yanlarından sıyrılarak müthiş bir oyun çıkmış bu arada analigde falan oynadığınız son20 maçı online menüden göremiyorsunuz ofline menüdeki galeriden istatistiklerinize bakabilirsiniz ..Bakalım maaş sınırlandırması olacak diyorlardı olacakmı bakalım ileriki günlerde göreceğiz...
  • quote:

veri güncellemesini yüklemenin başka bir yolu varmı?oyun menüsünden yükledim dosya bozuk dedi!

oyunu sil tekrar kur bildiğim kadarı ile DLCler direk oyunu kurunca oyunun içinde ilave içerikten indiriliyor yama gibi değil yani...
  • quote:

ilave içeriği indirmediysen oyuna online giremessin mutlaka o güncellmeyi indirmen lazım dediğim gibi oyunu sil tekrar kur ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babadook -- 21 Eylül 2012; 10:44:11 >
  • Oyun genel olarak çok iyi hatta PES 2006 ile birlikte serinin en iyi oyunu diyebiliriz.Gelelim bizi ilgilendiren konuya....

Geçen sene ilk defa orjinal CD almıştım alırken hile olayını kafana takma 50 macta bi tane denk geliyor dediler harbiden de ilk 3-4 ay aynı bu sekilde oldu fazla hileci gelmedi..ancak sonradan nerdeyse 3 mactan birinde hileci denk gelmeye basladı.

Mesela dün oynadım 5 attım 8 attım hiç kaçan olmadı...

Bence millete para lazım su anda bide herkes su elindeki mal kadroyu oynatıp oyuncuların kontratını bitirmeye calıstıgı için hileye fazla yanasmayacak ilk 2-3 ay ama sonrasını bilemem bence bu ayların keyfini çıkarın sonra yine aynı senaryo olacak maalesef :(
  • indirdim ama yine aynı şey oluyor,iletişimler hazırlanıyor diyor bir süre sonra tam analige girecekken futbol yaşamı menüsüne dönüyor napıcam yaa
  • quote:

indirdim ama yine aynı şey oluyor,iletişimler hazırlanıyor diyor bir süre sonra tam analige girecekken futbol yaşamı menüsüne dönüyor napıcam yaa

Bence firewall falan gibi bir şey engel oluyor olabilir. PC'de ne yazılımı var antivirüs, güvenlik için? Eğer bir program falan varsa izin vermek gerekiyordur. Bir de oyunun settings'ini açıp (oyunun dışından açılan), online sekmesine girip, otomatik'in check'ini kaldırıp dener misin? Belki çözüm olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fructoser -- 21 Eylül 2012; 11:12:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan oyunu kaldırdım,tekrar kuruyorum,avast antivirüs var 2012 de sorun olmuyordu ama devre dışı bırakırım,ayarlardan da söylediklerini yapıp deneyeyim bakalım,teşekkür ederim
  • sunucu kapalı sanırım şu an :(
  • Dostlar sunucuyu kapattılar strese gerek yok benim maçta kesildi bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guran66 -- 21 Eylül 2012; 11:50:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guran66

Dostlar sunucuyu kapattılar strese gerek yok benim maçta kesildi bu arada

abi şu maç ortasında kapatıyolar ya adamı hasta ediyolar.. boşuna puan para kaybı.. kimleri aldın var mı öneriler.. paylaşım yapalım biraz
  • Kupa sayısını niyi bu kaqdar az yapmışlar ya çok iyi para kazanılıyodu her saat başı olunca üst tura çıkamasan bile 30. sırada falan olsan 2 milyon para alıyon her saat başı olsa 5 kupaya katılsan 25 maç artı en az 10 milyon ekstra para iyi olurdu ama naapalım yapcak birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

abi şu maç ortasında kapatıyolar ya adamı hasta ediyolar.. boşuna puan para kaybı.. kimleri aldın var mı öneriler.. paylaşım yapalım biraz

ilk aldığım adam balotelli 5-6 maç yaptım salak oyuncularıda sattım 5-6 tane 1 balotelli yaptı sonra klasik elemanlar barreto mphela kuyt defoe bunlar ucuz ama etkili elemanlar sonra kaleciyi kesin değiştirmek lazım bizim volkanı aldım ama o da kesmiyo bir iki güne doğru dürüst bir kaleci alacam negliyi aldım dos ve stp iyi oynuyo nokta pası var adamda hübscman ı aldım bide
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

ilk aldığım adam balotelli 5-6 maç yaptım salak oyuncularıda sattım 5-6 tane 1 balotelli yaptı sonra klasik elemanlar barreto mphela kuyt defoe bunlar ucuz ama etkili elemanlar sonra kaleciyi kesin değiştirmek lazım bizim volkanı aldım ama o da kesmiyo bir iki güne doğru dürüst bir kaleci alacam negliyi aldım dos ve stp iyi oynuyo nokta pası var adamda hübscman ı aldım bide

abi kupaları açarlar daha sonra klasmanlardan sonra.. bende o tarz transferler yaptım stp de neto ve negli oynatıyorum.. ilerde defoe,odemwingie,barreto,verdi,gameiro,wijnaldum,cahill,albin gibi adamları aldım.. cahill i muhakkak al.. çok ucuz

yavaştan iskeleti yapıp berbatlardan kurtulmaya çalışıoz.. van loo diye bi kaleci aldım.. idare ediyo.. bir de stok takımda vratokov müthiş.. bir süre satmayı düşünmüyorum.. maç aldırıyo kereta :))
  • sunucu açıldığında yazalım dostlar..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.