Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diego ribas

quote:

Orijinalden alıntı: yipman2014

orjinal cdkey arayan arkadaşlar burdan satın alabilirler ben 12 de almıştım hiç sorun çıkmadı faydam dokunsun dedim
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/pes-2013-pes-13-orjinal-cd-key-64718759

bence dvd fiyatı uygun,geçen sene key almıştım güncelleştirme olduktan sonra patchler uğraştırıyor can sıkıcı oluyor

ne kadar dvd si
  • eyvallah kardeşim il işim cahill i almak olacak sende balotelliyi al kupa geçen sene ilk başladığında her saat başı al açık vardı ben sürekli katılıyodum 5dk olduğundan çok maç yapıp hızlı para kazanılıyodu
  • quote:

sunucu açıldığında yazalım dostlar..

şu an bakımda yazıyor demin kapalı yazıyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: guran66

eyvallah kardeşim il işim cahill i almak olacak sende balotelliyi al kupa geçen sene ilk başladığında her saat başı al açık vardı ben sürekli katılıyodum 5dk olduğundan çok maç yapıp hızlı para kazanılıyodu

keşke al açık olsa sürekli dediğin gibi.. ama olsun abi birden para kazanıp olayı erkenden bitirmek işin zevkini kaçırır bence
  • quote:

quote:

quote:

orjinal cdkey arayan arkadaşlar burdan satın alabilirler ben 12 de almıştım hiç sorun çıkmadı faydam dokunsun dedim
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/pes-2013-pes-13-orjinal-cd-key-64718759

bence dvd fiyatı uygun,geçen sene key almıştım güncelleştirme olduktan sonra patchler uğraştırıyor can sıkıcı oluyor

ne kadar dvd si

ben d&r dan 79 tl ye aldım,internet sitesinde 72 tl,üstelik ne kadar fazla dvd satılırsa ilerde o kadar hizmet olur,çok yüksek değil bence bu güzelliğe destek olmak lazım
  • sğb slb önerecek varmı şöyle kelepirinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: guran66

sğb slb önerecek varmı şöyle kelepirinden

sol beke tshabalala alıcam ben :) 2.400.000 gibi bişe baya bir süre götürür :)
  • vagner love aldım çok çok memnunum herkese tavsiye ederim

Sonra Eduardo var şu Arsenalden gitme hırvat eduardo, özelliklerine göre çok ucuz kanatlarda iyi oynuyor.
  • açıldı sunucu...
  • bir tanıdıkla ana lig online takımlarıyla kapışmanın kolay bir yolu var mı arkadaşlar?biz 2012 de aynı derece(D3-D4) kısıtlandırmalarını yapıp aynı anda maça girerek eşleşmeye çalışıyorduk ama bazen başkası geliyordu,varmıdır bir ayarı vs?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fructoser

quote:

indirdim ama yine aynı şey oluyor,iletişimler hazırlanıyor diyor bir süre sonra tam analige girecekken futbol yaşamı menüsüne dönüyor napıcam yaa

Bence firewall falan gibi bir şey engel oluyor olabilir. PC'de ne yazılımı var antivirüs, güvenlik için? Eğer bir program falan varsa izin vermek gerekiyordur. Bir de oyunun settings'ini açıp (oyunun dışından açılan), online sekmesine girip, otomatik'in check'ini kaldırıp dener misin? Belki çözüm olabilir.

herşeyi yaptım olmuyor olmuyor,kafayı yiycem nasıl girmiyor ya kayıt kodunda sıkıntı olsa uyarı verir,konamı ıd doğru şifre doğru..2012 online giriyor 2013 girmiyor menü başına dönüyor arkadaşlar ne yapmam lazımm?
  • Gözlerim yolda kargoyu bekliyorum gelmedi gitti :( millet kadroları dizmeye başlamış bile :(
  • oturum kimliğimi şifreyi kayıt kodunu giriyorum başarıyla giriş yapıldı diyor,bilgileri kaydediyor ilerliyor analig online a girmeden tekrar futbol yaşamı menüsüne atıyor,dükkandaki bilgisayarıma kurdum aynı şey oldu,biri kablolu biri kablosuz bağlantı aldık oynayamıyoruz,yardımcı olursanız sevinirim dün geceden beri bununla uğraşıyorum ne yaptıysam olmadı..
  • quote:

herşeyi yaptım olmuyor olmuyor,kafayı yiycem nasıl girmiyor ya kayıt kodunda sıkıntı olsa uyarı verir,konamı ıd doğru şifre doğru..2012 online giriyor 2013 girmiyor menü başına dönüyor arkadaşlar ne yapmam lazımm?

Bence KONAMI'yle iletişime geçin. Kitapçığın arkasında falan oluyordu sanırım destek mail adresi vs. Durumu anlatın. Ya da başka bir bilgisayarda deneyin imkanınız varsa. Bence de key'le ilgili bir sorun yoktur. PC'yle ilgili bir sorundur. Bir de ağ bağlantılarına girin, orada kaç tane bağlantı var ona bakın. Birden fazla bağlantı varsa, oyun için kullanmayacağınız bağlantıları devre dışı bırakıp deneyin eğer birden fazla ağ bağlantısı varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fructoser -- 21 Eylül 2012; 14:38:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oturum kimliğimi şifreyi kayıt kodunu giriyorum başarıyla giriş yapıldı diyor,bilgileri kaydediyor ilerliyor analig online a girmeden tekrar futbol yaşamı menüsüne atıyor,dükkandaki bilgisayarıma kurdum aynı şey oldu,biri kablolu biri kablosuz bağlantı aldık oynayamıyoruz,yardımcı olursanız sevinirim dün geceden beri bununla uğraşıyorum ne yaptıysam olmadı..
  • quote:

oturum kimliğimi şifreyi kayıt kodunu giriyorum başarıyla giriş yapıldı diyor,bilgileri kaydediyor ilerliyor analig online a girmeden tekrar futbol yaşamı menüsüne atıyor,dükkandaki bilgisayarıma kurdum aynı şey oldu,biri kablolu biri kablosuz bağlantı aldık oynayamıyoruz,yardımcı olursanız sevinirim dün geceden beri bununla uğraşıyorum ne yaptıysam olmadı..

Analigin dışında bir şey denediniz mi? Online dostluk maçı falan? Onda da lobby'e girmiyor mu, atıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

oturum kimliğimi şifreyi kayıt kodunu giriyorum başarıyla giriş yapıldı diyor,bilgileri kaydediyor ilerliyor analig online a girmeden tekrar futbol yaşamı menüsüne atıyor,dükkandaki bilgisayarıma kurdum aynı şey oldu,biri kablolu biri kablosuz bağlantı aldık oynayamıyoruz,yardımcı olursanız sevinirim dün geceden beri bununla uğraşıyorum ne yaptıysam olmadı..

aynısı bendede oluyor :( acaba servarlar kapalı olabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fructoser

quote:

Analigin dışında bir şey denediniz mi? Online dostluk maçı falan? Onda da lobby'e girmiyor mu, atıyor mu?

sıralama maçı ve lobi dede aynı şey oluyor malesef
  • arkadaslar ya anlamadigim birsey var.
    adamlar 10 macta 600 rating olmus 6 si ni kazanarak.
    benim 350 ratingim var 10 mactan 7 sini kazanmisim
    sorun nedir ?
    2 kez hileci ile karsilastim o yuzden mi acaba dusurduler.
  • Bende aynı durumdayım :(
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.