Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ana lig online hastası bi adam olarak şunu diyeyim yeni alacaklar icin top fiziği yok yıl 2013 ve bir futbol oyununda en önemli şey olan topun fiziği yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

evet arkadaşlar ilk hileye maruz kalmış bulunuyorum.. konaminin yazdığı yazı şöyle derecenizde bir değişiklik olmayacak..maç sayılmayacak..................................burdaki noktalar küfür tabi..

boşuna aldık oyunu yine lanet olsun.. nick louis van gaal

Banada oldu demin elamanlar kaçıyo benim nezaket derecesi B oldu bağlantı kopması Nispeten yüksekl diyo 40 maçta 2 kere sunucu gitti 4-5 kere yenilenler kaçtı aynı hamam aynı tas yine değişen bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_hector

Arkadaşlar online'a bi türlü giremiyorum ya herşey tmm oyunuda güncelleiyorum konami İd falan onlarıda yapıyorum kabul ediyor tam girecekken geri dönüyor :(

yokmu arkadaşlar bu problemle karşılaşan formatta attım yine aynı sorunu yaşıyorum
  • Arkadaşlar oyunu yeni aldım kruuyorum hiç bir sorun yok offline oynuyorum ama online girdiğim zaman direk ağ ortamı test ediliyo derken pes 2013 çalışmayı durdurdu diyor oyundan atıyor kaç sefer sildim yükledim olmadı daha önce böyle bir sorun yaşayan oldumu acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

AL Açık'a benden başka giremiyen var mı ? Ne hikmetse artık Veri Paketi Uyumsuz diyor. Halbuki normal maç yapabiliyorum MLO'da

ps3'de oynuyorum ama bende de oyleydı,ayarlardan bir yerden KUR seçeneği var,onu yapman lazım,şuan onu yüklüyor bende,büyük ihtimal turnuvalara girebileceğiz
  • Merhaba arkadaşlar. Ben 3 senedir PES oynamıyordum. Bu sene Online Cd Key aldım ve oyuna başladım. Ama bu online oyun çok zor. :) Master Ligle ilgili tavsiyelere ihtiyacım var. En son online oynadığımda oyuncuların sözleşmesini yenileme olayı da yoktu. Şimdi bir de böyle bir durum var. 9 maç yaptım ama harap düştüm. :)

Sizlerden bir kaç tavsiye almak isterim. Uygun fiyata, hızlı ve kaliteli oyuncular hangileridir ve nasıl transferlere öncelik vermem gerekiyor? Ben önce 2.500.000 Euro'ya iyi bir kaleci alarak başladım. Faydasını görüyorum diyebilirim. "Default" kalecilere çünkü kolay gol atılıyor gibi geldi bana. (Ben bile atıyorsam :)) Bunun haricinde "Overall"'ı 70 olan defans ve orta sahaya iki oyuncu alabildim. Forvete de Jordan Ayew'i koydum. Onun da "Overall"ı 75 ve gayet iyi diyebilirim. Eskiden arkadaşlarla oynarken top sürme yeteneği ve hızı iyi olan oyuncuları seçerdim. Ayew'de o açıdan fena bir oyuncu değil. Şu ana kadar 3 galibiyet 4 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldım, onu da belirteyim. Bana ne gibi önerileriniz olur taktik, oyuncu vs. açıdan, bunu merak ediyorum. Ayrıca oyunun başında yarı yardımlı ya da yardımlı gibi seçenekler görüyorum. Bunlarda nasıl bir ayar yapmam gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guran66

quote:

evet arkadaşlar ilk hileye maruz kalmış bulunuyorum.. konaminin yazdığı yazı şöyle derecenizde bir değişiklik olmayacak..maç sayılmayacak..................................burdaki noktalar küfür tabi..

Banada oldu demin elamanlar kaçıyo benim nezaket derecesi B oldu bağlantı kopması Nispeten yüksekl diyo 40 maçta 2 kere sunucu gitti 4-5 kere yenilenler kaçtı aynı hamam aynı tas yine değişen bişey yok

abi bu engelliler listesini güncellemedn sonra kullanıcaz sanırım... o belki bir işe yarar.. liste yapalım şimdiden.. paylaşalım burda da...
  • Nerede kalmıştık ?

PES 2013 Kargoda yarın elıme ulasır (D&R'dan 72 TL ye aldım)

Eskı kullanıcı adım: harpooon85
  • İlk maç ve ilk galibiyet
    Game İd :ZorVoLKaN
  • quote:

quote:

quote:

abi bu engelliler listesini güncellemedn sonra kullanıcaz sanırım... o belki bir işe yarar.. liste yapalım şimdiden.. paylaşalım burda da...

engelli konusu açalım derim. konuyu açan arkadaş gelen mesajlara göre listeyi günceller
  • ARkadaşlar pes 13 ü orjinal alıp pişman olan var mı ? Online modlarda düzelme var mı memnunmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ownerplus

ARkadaşlar pes 13 ü orjinal alıp pişman olan var mı ? Online modlarda düzelme var mı memnunmusunuz

alma arkadaş alma aynı tas aynı hamam ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uamuzzi

quote:

quote:

quote:

engelli konusu açalım derim. konuyu açan arkadaş gelen mesajlara göre listeyi günceller

valla açalım bencede öyle bir konu.. kesinlikle lazım..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ownerplus

ARkadaşlar pes 13 ü orjinal alıp pişman olan var mı ? Online modlarda düzelme var mı memnunmusunuz

alma arkadaş alma aynı tas aynı hamam ..

hala mı patates yoksa :( Beyler aynı ise bende almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silent17

quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

arkadaslar ya anlamadigim birsey var.
    adamlar 10 macta 600 rating olmus 6 si ni kazanarak.
    benim 350 ratingim var 10 mactan 7 sini kazanmisim
    sorun nedir ?
    2 kez hileci ile karsilastim o yuzden mi acaba dusurduler.

bende de oyle valla oyuna 250 den basladım sanırım yanlıs gormedıysem :)

şöyle bı durum var onla alakalı olabılır ılk macların sonunda hep bı grafık cıkıodu benım crack da sorun var dıe mac gırıslerınde koptum hep, hatta burdan guran66 ıle de gırıste mac basında koptum dırek, sanırım ılk bıkac mactakı skorlara gore bı baslangıc sevıyesı ve puanı verıor oyun

arkadaşım başka hat denemesini ben yaptım hatta aynı bilgisayarla. yani kendi bilgisayarımla 2 ayrı hatta denedim oyuna girişi fakat yine sonuç aynı. ama şöyle bi durum var. konami id mi konami şifremi ve pes 2013 cd key imi internetini kullandığım hat üzerinde başka bir bilgisayarda girdim ve çalıştı. garip bi durum.

ID :lnstigator

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uamuzzi

quote:

quote:

quote:

valla açalım bencede öyle bir konu.. kesinlikle lazım..

Beyler bu cok yararlı olcaktır eger engellı lıstesı ıse yarayacaksa
  • Aralgame'e attığım mailler işe yaradı ve oyun kargoya verilmiş yarın elimde Kpss sınavından sonra öğlen 1-2 gibi oyuna bende başlayacağım inşAllah

Bu arada herkes oyundaki ID'lerini yani kullanıcı isimlerini yazsın arkadaşlar benim 2 günlük cezam var Pes 2013'ün linklerini bazı arkadaşlara verdiğim için malesef ceza verdiler Cezam bitince ana sayfada herkesin oyundaki ID'lerini yazıcam birde bazı arkadaşlar engelli konusu açalım demişler herkes hile yapanları bir kenara yazsın burda belirtsin bende ona göre ilk sayfada hilecilerin ismini biraraya toplayıp yazayım herkes ona göre engeller hilecileri ..

Bu arada yarın Kpss sınavına girecek herkese başarılar diliyorum Allah yardımcınız olsun zihin açıklığı versin herşey gönlünüze göre olur inşAllah.
  • arkadaşlar 13 te online da kaç kişi oluyo ortalama yazıyormu ekranda
  • Oyunu online oynamak için aldım ama aldığıma pişman oldum. İlk kurduğumda online 1 maç yaptım. Sonra oyundan çıktım. Bi kaç saat sonra oyuna girdiğim de bir türlü online oynayamadım. Online'a girmek istediğimde durmadan menüye atıyo. Bi türlü girmiyo
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diego ribas

quote:

Arkadaşlar online'a bi türlü giremiyorum ya herşey tmm oyunuda güncelleiyorum konami İd falan onlarıda yapıyorum kabul ediyor tam girecekken geri dönüyor :(

sizde ağ bağlantısı durumu nasıl?aynı sorunu yaşıyoruz,bende ki sorun sanırım; iki market arasında bir barkod programı var ve ağ bağlantısı var,evim dükkanın üstünde tel kablosu çekerek modemi eve aldım ama kabloluda kablosuz da aynı sorun oluyor,pes 2012 online aynı hat üzerinden oynuyordum kablolu oyundan atıyordu kablosuz da sorun olmuyordu ama 2013 de hiç giriş yapamadım,bakalım akşam başka bir yerde deneyeceğim,çözüm bulursak paylaşalım..

İş yerimden deniyorum 2012 de sıkıntı yoktu internet ile pos makinesi aynı ağa bağlı oyunu silip baştan kuruyorum olmassa cep telefonu bağlayıp onun internetiyle denicem bakalım. Çözersem paylaşırım..

arkadaşım başka hat denemesini ben yaptım hatta aynı bilgisayarla. yani kendi bilgisayarımla 2 ayrı hatta denedim oyuna girişi fakat yine sonuç aynı. ama şöyle bi durum var. konami id mi konami şifremi ve pes 2013 cd key imi internetini kullandığım hat üzerinde başka bir bilgisayarda girdim ve çalıştı. garip bi durum.

ID :lnstigator

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.