Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ua_hector

Arkadaşlar online'a bi türlü giremiyorum ya herşey tmm oyunuda güncelleiyorum konami İd falan onlarıda yapıyorum kabul ediyor tam girecekken geri dönüyor :(

arkadaşım başka hat denemesini ben yaptım hatta aynı bilgisayarla. yani kendi bilgisayarımla 2 ayrı hatta denedim oyuna girişi fakat yine sonuç aynı. ama şöyle bi durum var. konami id mi konami şifremi ve pes 2013 cd key imi internetini kullandığım hat üzerinde başka bir bilgisayarda girdim ve çalıştı. garip bi durum.

ID :lnstigator

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diego ribas

quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

quote:

Orijinalden alıntı: diego ribas

oturum kimliğimi şifreyi kayıt kodunu giriyorum başarıyla giriş yapıldı diyor,bilgileri kaydediyor ilerliyor analig online a girmeden tekrar futbol yaşamı menüsüne atıyor,dükkandaki bilgisayarıma kurdum aynı şey oldu,biri kablolu biri kablosuz bağlantı aldık oynayamıyoruz,yardımcı olursanız sevinirim dün geceden beri bununla uğraşıyorum ne yaptıysam olmadı..

çözdünmü acaba

malesef hep aynı,akşam başka bir int hattından deneyeceğim

arkadaşım başka hat denemesini ben yaptım hatta aynı bilgisayarla. yani kendi bilgisayarımla 2 ayrı hatta denedim oyuna girişi fakat yine sonuç aynı. ama şöyle bi durum var. konami id mi konami şifremi ve pes 2013 cd key imi internetini kullandığım hat üzerinde başka bir bilgisayarda girdim ve çalıştı. garip bi durum.

ID :lnstigator

• Ben de orjinal oyun aldım ama ana lig online ye giriş yapamıyorum ana menüye atıyor...
  • Bilgisayarında teamviewer veya benzeri bir program yüklü mü? Eğer yüklüyse sorun çıkartyıor olabiliyorlar. Onları kaldırıp tekrar deneyebilirsin.Eğer oyun yine çalışmazsa, oyunun kurulu olduğu klasördeki settings e gir, orada online ayarlardan port kısmı var. Orada bir numara vardır ve otomatik port işaretlidir. İşareti kaldırıp yine 4 haneli bir sayı salla kafandan orda yazan numaranın yerine. Belki düzelebilir. Kolay gelsin inşallah düzelir.Şimdilik aklıma bunlar geliyor, aklıma başka bir şey gelirse yazarım...

Şunu da söyleyeyim 2012 de aynı internet bağlantısını kullanan iki farklı bilgisayar da aynı anda oyunu online oynadığınızda iki bilgisayarda da oyunda inanılmaz lag oluyordu. Oyunun yüklü olduğu klasördeki settings den online sekmesindeki portu değiştirince sorun ortadan kalkıyordu. 2013 de de muhtemelen aynı şekildedir...
  • Arkadaşlar cezam yeni bitti şimdi yazıyorum kusura bakmayın. Aynı sorun malesef bendede var, online giriyorsunuz ama tekrar başa dönüyor. Ben iki gündür dükkanda denedim ve bu sorun vardı, lap topu bugün eve getirdim ve evden bağlantıyı sağlayabildik. Sanırım sorun internet hızıyla alakalı çünkü aynı oyun, aynı şifreler ve aynı lap top ile girdim ve dükkanda 1 mb evde ise 8 mb internet var. Yarın daha ayrıntılı yazarım.
  • ya arkadaş herkes maçtan kaçıyor ve yaptığı yanına kar kalıyor konaminin buna bi çare bulması lazım. çok saçma bi sistem en azından bize para ve puanımızı ver arkadaş ne saçma sistem bu maçı yok sayıyor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamestah

Bilgisayarında teamviewer veya benzeri bir program yüklü mü? Eğer yüklüyse sorun çıkartyıor olabiliyorlar. Onları kaldırıp tekrar deneyebilirsin.Eğer oyun yine çalışmazsa, oyunun kurulu olduğu klasördeki settings e gir, orada online ayarlardan port kısmı var. Orada bir numara vardır ve otomatik port işaretlidir. İşareti kaldırıp yine 4 haneli bir sayı salla kafandan orda yazan numaranın yerine. Belki düzelebilir. Kolay gelsin inşallah düzelir.Şimdilik aklıma bunlar geliyor, aklıma başka bir şey gelirse yazarım...

Şunu da söyleyeyim 2012 de aynı internet bağlantısını kullanan iki farklı bilgisayar da aynı anda oyunu online oynadığınızda iki bilgisayarda da oyunda inanılmaz lag oluyordu. Oyunun yüklü olduğu klasördeki settings den online sekmesindeki portu değiştirince sorun ortadan kalkıyordu. 2013 de de muhtemelen aynı şekildedir...

hocam allahına gurban :D sorun çözüldü otomatigi kaldırmıstım olmamıstı kendim deger girdim simdi tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: qezqin

quote:

Orijinalden alıntı: hamestah

Bilgisayarında teamviewer veya benzeri bir program yüklü mü? Eğer yüklüyse sorun çıkartyıor olabiliyorlar. Onları kaldırıp tekrar deneyebilirsin.Eğer oyun yine çalışmazsa, oyunun kurulu olduğu klasördeki settings e gir, orada online ayarlardan port kısmı var. Orada bir numara vardır ve otomatik port işaretlidir. İşareti kaldırıp yine 4 haneli bir sayı salla kafandan orda yazan numaranın yerine. Belki düzelebilir. Kolay gelsin inşallah düzelir.Şimdilik aklıma bunlar geliyor, aklıma başka bir şey gelirse yazarım...

hocam allahına gurban :D sorun çözüldü otomatigi kaldırmıstım olmamıstı kendim deger girdim simdi tamam

İyi vallahi sevindim ya bilirim o durumu. Beni de geçen sene uğraştırmıştı bu port olayı, inşallah diğer arkadaşların da sorunları çözülür.

Ben de oyunu yarın alacağım kısmetse, bakalım neler olacak...
  • 1 MB hızla bağlanabilen varmı arkadaşlar. Dün gecede dediğim gibi evden girince sorun yok ama dükkanda bağlanamıyor oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chegs1905

1 MB hızla bağlanabilen varmı arkadaşlar. Dün gecede dediğim gibi evden girince sorun yok ama dükkanda bağlanamıyor oyun.

Hızla ilgili bir sorun yoktur bence. Modemde port açıp açmamaya bağlı olabilir. Evinizde port açık belki, dükkanda açık değil. Ya da dükkanda bir yazılım o port üzerinden haberleşmeyi engelliyor. Hızla ilgili olmasına ihtimal vermiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fructoser

quote:

Orijinalden alıntı: chegs1905

1 MB hızla bağlanabilen varmı arkadaşlar. Dün gecede dediğim gibi evden girince sorun yok ama dükkanda bağlanamıyor oyun.

Hızla ilgili bir sorun yoktur bence. Modemde port açıp açmamaya bağlı olabilir. Evinizde port açık belki, dükkanda açık değil. Ya da dükkanda bir yazılım o port üzerinden haberleşmeyi engelliyor. Hızla ilgili olmasına ihtimal vermiyorum.

Sanırım öyledir çünkü şimdi kablolu ile bağlandım hız 100 mb/sn görnüyor ama oyun yine bağlanmıyor. Port nasıl açılır bu konuda yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar.
  • dün akşam hakem yaktı beni adam ara pası attı forveti ofsaytta yan hakem bayrağı kaldırdı bende tuşa basmadım ofsayt versin diye ama top benim adam geldi rakip kaptı ve gol attı yapay zeka için zor bi pozisyondu kabul ama yenildim yav :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio266

Aralgame'e attığım mailler işe yaradı ve oyun kargoya verilmiş yarın elimde Kpss sınavından sonra öğlen 1-2 gibi oyuna bende başlayacağım inşAllah

Bu arada herkes oyundaki ID'lerini yani kullanıcı isimlerini yazsın arkadaşlar benim 2 günlük cezam var Pes 2013'ün linklerini bazı arkadaşlara verdiğim için malesef ceza verdiler Cezam bitince ana sayfada herkesin oyundaki ID'lerini yazıcam birde bazı arkadaşlar engelli konusu açalım demişler herkes hile yapanları bir kenara yazsın burda belirtsin bende ona göre ilk sayfada hilecilerin ismini biraraya toplayıp yazayım herkes ona göre engeller hilecileri ..

Bu arada yarın Kpss sınavına girecek herkese başarılar diliyorum Allah yardımcınız olsun zihin açıklığı versin herşey gönlünüze göre olur inşAllah.

pes id: Guti.Haz forumdaki kullanici adi 14.guti.haz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler oyunu yeni yükledim de master lige başlamadan önce sıfır oyuna hemen yamaları doldurmak istemiyorum siz hangi yamayı kullanıyorsunuz sorun çıkarmayan lig mig eklemesine gerek yok premier ligi ve portekiz ligini transferleri vs yapan bildiğiniz bi yama var mı?
  • Benim ana menüye atma sorunu devam ediyor, ana lig onlineye tıklıyorum, kullanıcı id şifreyi giriyorum belli bir süre atıyor, futbol yaşamı menüsüne geri atıyor, port falan değiştirdim ancak sonuç değişmedi.(not bu seneki cd keyi pes 2012 de kullandığım id nin üzerine ekledim, bununla alakalı bir bug olusmus olabilir mi?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceza2000

Benim ana menüye atma sorunu devam ediyor, ana lig onlineye tıklıyorum, kullanıcı id şifreyi giriyorum belli bir süre atıyor, futbol yaşamı menüsüne geri atıyor, port falan değiştirdim ancak sonuç değişmedi.(not bu seneki cd keyi pes 2012 de kullandığım id nin üzerine ekledim, bununla alakalı bir bug olusmus olabilir mi?)

Bence sorununuz portun açık olmaması. Modeminizde nasıl port açabileceğinizi öğrenmeniz gerekiyor. Bunun için internette rehberler vardır, her modeme özel. Bence biraz araştırın, açmaya çalışın port'u. Takıldığınız yer için özel mesaj atabilirsiniz bana. Bildiğim bir durumsa yardımcı olmaya çalışırım.

• Sorun devam ediyo formatta attim ama nafile birde windows xp de denicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Benim ana menüye atma sorunu devam ediyor, ana lig onlineye tıklıyorum, kullanıcı id şifreyi giriyorum belli bir süre atıyor, futbol yaşamı menüsüne geri atıyor, port falan değiştirdim ancak sonuç değişmedi.(not bu seneki cd keyi pes 2012 de kullandığım id nin üzerine ekledim, bununla alakalı bir bug olusmus olabilir mi?)

Bence sorununuz portun açık olmaması. Modeminizde nasıl port açabileceğinizi öğrenmeniz gerekiyor. Bunun için internette rehberler vardır, her modeme özel. Bence biraz araştırın, açmaya çalışın port'u. Takıldığınız yer için özel mesaj atabilirsiniz bana. Bildiğim bir durumsa yardımcı olmaya çalışırım.

Bir siteden buldum ama bu sefer internet erişimi tamamen gitti bende bilgisayarı eskiye yükledim şimdi oyunu yeniden yüklüyorum bakalım :) bir yerden daha buldum güzel şekilde açıklamışlar bence bendeki sorun tamamen port olayı, güvenlik duvarı, virüs filan desme evde açmazdı zaten. Teşekkürler
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Diğer arkadaşlardan çözebilen varmı sorununu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chegs1905 -- 22 Eylül 2012; 11:14:53 >
  • bende halen çözemedim bu menüye atma olayını,üstelik oyunun ayarlarını kurcalarken güvenlik ayarlarını da bozdum bu izin ver-izin verme vs.. şimdi ne klasöre girebiliyorum ne de oyunu yükleyebiliyorum erişime izin vermiyor,sanırım format attırmam gerekecek
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.