Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar defoe yi kovuyorum takımdan adam gitmiyor arkadaş.. bu yenilik oldu heralde.. sözleşme yenilemicem adamla git diyorum gitmiyor.. transfer bedeli sınırı dolduğunu söylüyor.. elimizde patlamasın defoe
  • Çok ilginç yan dükkandada wireless var benim onların adresten girdim ve oyuna bağlandı, kafayı yedirecek bana resmen, çaktırmadan devam edeyim ben bari.
    Takım paschatr1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: chegs1905

Yaklaşık 40 dakika konuştuk herşeyi yeniden ayarladık vs ama nafile pes 13 online açılmıyor.

PES serilerinde en çok sorun yaşanan modem hep Zyxel marka modemler oluyor. O yüzden en zor sizinki düzelecek diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

arkadaşlar defoe yi kovuyorum takımdan adam gitmiyor arkadaş.. bu yenilik oldu heralde.. sözleşme yenilemicem adamla git diyorum gitmiyor.. transfer bedeli sınırı dolduğunu söylüyor.. elimizde patlamasın defoe

defoe doumbia kuyt isteyipte alamadığım adamlar :)

Kapamışlar adamları.

Bu arada dun bana nıye 6 tane gol attın la :)

Stoperlerım 30. dakkadan sonra kosamıyolar malesef :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: chegs1905

Çok ilginç yan dükkandada wireless var benim onların adresten girdim ve oyuna bağlandı, kafayı yedirecek bana resmen, çaktırmadan devam edeyim ben bari.
    Takım paschatr1905

modem ya da int. hattından olduğu kesin artık,inşallah bir an önce bir şekilde çözeriz,bende başka modem takıp deniyicem
  • Vagner Love çok iyi,
    Djibril Cisse şut çekmesin yeterki, direkleri yapmultuyor resmen :)
    Toraman da çok iyi her yerde oynuyor joker gibi.
    Birde Abriel aldım o da idare eder bi oyuncu
  • Hiç kimse kadrosunu koymamış. Ben ekliyeyim bari. Şuan ki durumum 31 / 2 / 3
    Ek olarak ufak bir tavsiye Muslera'dan uzak durun. Adam yüzyılın kovası resmen

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)
  • Ayyaş kadronu pek beğenmedim fakat başarılar :) benimde daha kadro default topu topu 4 maç anca yaptım dün gece geldi elime şu an kasıyorum :D keşke forvete doumbia felan almasaydın hiç sevmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berke #

Ayyaş kadronu pek beğenmedim fakat başarılar :) benimde daha kadro default topu topu 4 maç anca yaptım dün gece geldi elime şu an kasıyorum :D keşke forvete doumbia felan almasaydın hiç sevmem.

Gönül isterki Rooney'i filan oynatayım ama yani imkanlarımız ancak buna el veriyor. Doumbia'nın 24 maçta 56 Gol, 10 Asisti var şimdilik Tabi bunun benim her maç ortalama 4-5 gol atmamla bi ilgisi olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayyaş Pilot -- 22 Eylül 2012; 14:17:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fructoser

quote:

Orijinalden alıntı: absolid.vodka

quote:

Orijinalden alıntı: diego ribas

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ganyan78

quote:

Merhaba arkadaşlar Normal online dostluk maçlarında rating yok mu ? ana online başladım ama elamanlar iyi oynuyor yaa bide adamlar ufak tefekte olsa transfer etmişler benim 3 milyon dolar civarı Öncelikle hangi oyuncuyu transfer etmeliyim ? Ufak bi bilgi geçerseniz sevinirim

ben öncelikle forvet aldım,sonra stoper,sırada kaleci var.kaleciler çok basit golleri içeri alıyor

peki ucuz maliyetle kimleri aldın benim bildiğim tüm futbolcular pahalı :))) listeden de karpuz seçer gibi seçmek istemiyorum :) tavsiye eder misin şöle güzel oyunculardan ;

Bu arada Pes nick : UgurLu

ah bu oyuncu tavsiyelerinin canımı acıtacağı hiç aklıma gelmezdi,şu bağlantı sorunlarını bir çözsekk

bende herhangi bağlantı sorunu yok çatır çatır oynuyorum çatır çatır yeniliyorum ahahaha G/B/M = 4/1//7 :/ normal dostluk maçında önüme geleni diziyodum ama ana lig online zor geldi :D:D Nooblardan çok pro'lar var :))

Dostluk maçlarında geçen gün karşılaştık galiba seninle. 3-4 maç yaptık. Hatırlarsın belki :)

PES ID : fructoser

hee evet kardeşim hatırladım :)) sonuçları hatırlamıyorum ama zevkli maçlar olmuştu :)) belkide kaybettiğimden hatırlamıyorumdur sonuçları ahahah kaç kaç bimişti maçlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: silent17

quote:

arkadaşlar defoe yi kovuyorum takımdan adam gitmiyor arkadaş.. bu yenilik oldu heralde.. sözleşme yenilemicem adamla git diyorum gitmiyor.. transfer bedeli sınırı dolduğunu söylüyor.. elimizde patlamasın defoe

defoe doumbia kuyt isteyipte alamadığım adamlar :)

Kapamışlar adamları.

Bu arada dun bana nıye 6 tane gol attın la :)

Stoperlerım 30. dakkadan sonra kosamıyolar malesef :)

yaw oyunu çok hevesli oynuyoz başlarda..ondan 6 tane oldu :) alırsın niye alamıyon ya ucuzlar çok.. bende machado yu aldım 4 milyon kusur adam vurduğunu sokuo orta sahadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

Hiç kimse kadrosunu koymamış. Ben ekliyeyim bari. Şuan ki durumum 31 / 2 / 3

kadron iyiymiş..bu da benim kadrom.. çok fazla mevkilere önem vermeden oynatıyorum bu ara..ucuz iyi oyuncu bulmak zor gerçekten..

• beyler 2 milyon para var şu an kasada :D o değilde bu maç sonlarında para neye göre geliyor ya mypes de yok bu sene ? bi kazanıyorum 500 geliyo bi kazanıyorum 501 bi kazanıyorum 400 ?
  • pilot sen harbi uçmuşun hee helal vallahi
  • beylerr konunuzu bölüyorum ama burası biraz daha hareketli diye burda sormak istedim affınıza sığınarak

benim oyun az önce geldi kargodan orjinal aldım oyunu yükledim id falan oluşturdum fazla vaktim yoktu kurcalamaya sadece 1 maç yaptım offline modda ama gamepad ile ilgili sıkıntım var

logitech f310 var oyun sırasında sadece pas şut orta yön tuşlarını kullanabiliyorum depar atma yada oyuncu değiştirme tuşları falan çalışmıyor rakip topu alıyor bütün sahayı geçiyor ben bir tane adamı işaretliyip pres yapamıyorum aynı şekilde gamepad deki select start tuşları da çalışmıyor menüyü falan klavyeden açabiliyorum sadece

oyun ilk başladığında antrenman yaptırıyor orada gösterdiği tuş kombinasyonlarını yapamıyorum gamepad le fazla vaktim yoktu ayarlara baktım ama düzeltemedim ??

sıkıntı bende mi moralim bozuldu vallahi aynı sıkıntı demo da da vardı oradada tuşlar olmuyordu?? bi hevesle aldım oyunu :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

Hiç kimse kadrosunu koymamış. Ben ekliyeyim bari. Şuan ki durumum 31 / 2 / 3

kadron iyiymiş..bu da benim kadrom.. çok fazla mevkilere önem vermeden oynatıyorum bu ara..ucuz iyi oyuncu bulmak zor gerçekten..

Buda benim kadro =) Muhabbete katılıyım dedim. Bu arada arkadaşlar ben baya bir haraket ve dribbling çözdüm ayrıca bağlı çalımları düzgün kullandığınızda neler olduğunu hayal bile edemezsiniz =))) 3 çaprak bacaz çalımı üstüne gökkuşağı haraketini tek bi düğmeyle yapıyosunuz arka arkaya :D adamlar mala bağlıyo

• quote:

hee evet kardeşim hatırladım :)) sonuçları hatırlamıyorum ama zevkli maçlar olmuştu :)) belkide kaybettiğimden hatırlamıyorumdur sonuçları ahahah kaç kaç bimişti maçlar ?

Sen Real Madrid, Barcelona falan aldın galiba. 2 maç berabere bitti galiba, 2 tane de ben kazandım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fructoser -- 22 Eylül 2012; 14:37:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende üç maç yaptım ilk mağlubiyet, ikinci server attı üçüncü berabere, 15.30 da turnuva varmış artık parayı orda yapacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

beylerr konunuzu bölüyorum ama burası biraz daha hareketli diye burda sormak istedim affınıza sığınarak

benim oyun az önce geldi kargodan orjinal aldım oyunu yükledim id falan oluşturdum fazla vaktim yoktu kurcalamaya sadece 1 maç yaptım offline modda ama gamepad ile ilgili sıkıntım var

logitech f310 var oyun sırasında sadece pas şut orta yön tuşlarını kullanabiliyorum depar atma yada oyuncu değiştirme tuşları falan çalışmıyor rakip topu alıyor bütün sahayı geçiyor ben bir tane adamı işaretliyip pres yapamıyorum aynı şekilde gamepad deki select start tuşları da çalışmıyor menüyü falan klavyeden açabiliyorum sadece

oyun ilk başladığında antrenman yaptırıyor orada gösterdiği tuş kombinasyonlarını yapamıyorum gamepad le fazla vaktim yoktu ayarlara baktım ama düzeltemedim ??

sıkıntı bende mi moralim bozuldu vallahi aynı sıkıntı demo da da vardı oradada tuşlar olmuyordu?? bi hevesle aldım oyunu :(

Settings ayarlarından düzeltmeyi denedin mi PES'in. ?
  • beyler 2 milyon para var şu an kasada :D o değilde bu maç sonlarında para neye göre geliyor ya mypes de yok bu sene ? bi kazanıyorum 500 geliyo bi kazanıyorum 501 bi kazanıyorum 400 ?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.